May 29, 2011

See no evil, hear no evil, speak no evil

Jeg har ikke været nogen steder i dag, andet end et smut i Irma, men jeg syntes at det var længe siden at jeg havde lavet et indlæg og desuden kedede jeg mig. Derfor besluttede jeg mig for, at rode mit klædeskab igennem og finde noget af det tøj frem, som ikke har set dagens lys længe. Resultatet blev dette outfit, som jeg håber I kan lide. Jeg har aldrig rigtig haft haremsbukserne på, udover som hyggebukser, men måske var dette rent faktisk en måde at dresse dem up. Jeg hyggede mig og hoppede rundt foran kameraet og lige pludselig endte jeg med billederne her. Jeg beklager den ringe kvalitet, men sådan er det når jeg ikke har en fotograf og bare stabler ting på bordet. Det er også derfor at man ikke kan se mine sko på billederne. Jeg håber at I har haft en god weekend allesammen!
Cardigan: H&M BiB
Top: Zizzi
Tube top (actually a skirt): Asos Curve
Belt: Dorothy Perkins (came with a skirt)
Pants: Evans
Platforms: Evans
Rings: from a french market (they are made out of coconut!)
Earrings: Pieces

I haven't actually been anywhere today, except for the grocery store. But I thought it was about time for another outfit post and also I was bored. So I looked through my closet for clothes I haven't worn in a while, and this is what I came up with. I hope you like it! I haven't worn the harem pants outside before, but maybe this is a way of dressing them up? I was jumping around in front of the camera and suddenly ended up with the poses above. I apologize for the poor quality, but that's what you get when you haven't got a photographer and just pile things up on a table. That's also why I couldn't get my shoes in the shot, LOL. I hope you've all had a great weekend!


3 comments:

  1. Uhh, me likey!
    Det ser skide godt ud Rikke. Virkelig thumbs up for det!

    ReplyDelete
  2. @Oetske: Tak, søtte :D

    @Maddalena: Thank you! :)

    ReplyDelete