May 9, 2011

Soooo close

Hold da op, vi er SÅ tæt på at jeg kan trække en vinder af min giveaway. Kun 4 faste læsere! Så hvis du ikke allerede følger bloggen fast via google friend connect, skynd dig at gøre det nu og så kunne du være den heldige vinder af en Zizzi denimjakke. Læs mere HER.

OMG you guys, we are SO close to me drawing a winner of my giveaway. Only 4 more followers! If you're not already a reader via google friend connect, hurry up and become one so that you could be the winner of a Zizzi denim jacket. Read more HERE.

4 comments:

 1. Hvis det er nr.100 der udløser trækning af give away, så er det nu, for jeg er din nr.100 faste læser ;D

  Synes din blog er rigtig inspirerende, og jeg ville ønske at jeg havde fundet din blog før ;D

  - Maj :)

  ReplyDelete
 2. Hej Maj,

  hvor fantastisk! Det må jeg straks annoncere og så bliver der trukket en heldig vinder. Dejligt at du har fundet frem til min blog, jeg håber at du stadig vil finde inspiration i den på trods af dit vægttab (ja, jeg har lige snuset din profil, og stort tillykke med det i øvrigt!!!).

  - Rikke :)

  ReplyDelete
 3. Jeg synes du har en rigtig cool stil, og en utrolig smuk pige og jeg har ingen problemer med at blive inspireret til trods for mit vægttab ;D

  Og du skal være så velkommen til at snuse rundt på min profil og blog som du har lyst! Jeg vil hvertfald komme og besøge dig igen :)

  - Maj :)

  ReplyDelete
 4. Tusind tak, hvor er du sød! Jeg kigger helt sikkert også ind hos dig :)

  ReplyDelete