May 25, 2011

Temptations, temptations

Åh, nettet vrimler bare med lækkert tøj. Jeg skal ikke købe noget, da jeg mildest talt er på røven. Men man jo godt kigge, ikke? Og dele fristelserne med jer! Her kommer i hvert fald nogle af de ting jeg craver allermest for tiden. Man kunne nemt parre tingene for et fedt og farverigt outfit. Især de røde jeans er jeg altså helt vild med. Jeg håber at de stadig er der når jeg får løn. Selvom jeg virkelig ikke burde...

Blue midiskirt, Asos Curve £30. Also available in berry, silver and pink.

 Metallic gold wet look top, Dorothy Perkins £29

 Red skinny jeans, Asos Curve £30


 Teal platforms, Dorothy Perkins £40


Oh my, the internet is full of temptations at the moment and I'm really broke. But that doesn't stop me from browsing and sharing my cravings with you. These are some of my faves at the moment. You could easily pair them all for a full on colour look. I'm especially excited about the red jeans. I almost peed my pants when I saw them! Hopefully they'll still be there next month. Even if I really shouldn't...

3 comments:

 1. De røde bukser er virkelig virkelig lækre :)

  ReplyDelete
 2. Jeg må give Tina ret - de røde skinny jeans er super fede. Jeg har selv lige købt et par lyserøde, og det gør virkeligt noget for ens garderobe (hvis man vel at mærke er til lyserøde bukser ;))

  Stine // http://www.fashionarena.net

  ReplyDelete
 3. Ja, ikke? Jeg skal enten have dem, eller et par electric blue jeg har set både hos Asos og Dorothy Perkins... pangfarvede bukser er da for cool! Jeg kigger lige forbi, Stine :)

  ReplyDelete