May 14, 2011

You know what they say

I dag har jeg været på arbejde og efterfølgende et smut forbi fredagsbaren på uni (surprise). Jeg gik dog tidligt fordi jeg holder fødselsdagsfest i morgen (jeg fylder 27 i næste uge) og så ville jeg gerne være frisk til både at ordne hytten inden og til selve festen. Jeg må dog sige at jeg har kedet mig bravt herhjemme efterfølgende - der er jo intet godt i fjernsynet! Æv. Nå, men anyways er her dagens outfit. Jeg glemte at bede nogen om at tage billeder af mig, så jeg beklager den ringe kvalitet. Jeg måtte bygge lidt af et tårn på spisebordet for overhovedet at kunne tage disse... haha. Jeg har rigtig meget nyt tøj på: en af toppene fra H&M, jakke og øreringe fra New Look og sko fra Dorothy Perkins. Derudover fik den nye clutch fra Dorothy Perkins sin debut. Talk about love at first sight! Jakken er lidt anderledes end hvad jeg havde forestillet mig og desuden lidt for stor. Men det er min egen skyld, fordi jeg bestilte den i en UK24 i stedet for en 22. Jeg har bare oplevet, at New Look er ret små i størrelserne. Jeg får dog helt sikkert brugt den alligevel, da jeg elsker den støvede blå farve og så synes jeg egentlig ikke at det gør noget at den er lidt oversize. Kvaliteten er lidt som en blød skjorte, hvis det giver mening. Den er altså ikke ret varm, men perfekt til sommer.


Jacket: New Look
Top: H&M BiB
Belt: Dorothy Perkins
Capri Jeans: ZJ (Zizzi Jeans)
Socks: H&M
Brogues: Dorothy Perkins
Watch: Alberto Ferraro
Ring: H&M
Earrings: New Look


Og så lige et smukt spejlportræt. Haha.
And lastly a beautiful mirror portrait. LOL.

Today I was at work and then went by the bar at Uni for a few hours (surprise). I didn't stay long however, as I'm hosting a party tomorrow (I'm turning 27 next week) and have to organize a lot of stuff before my guests arrive. Unfortunately I forgot to have someone help me take pictures, so I had to built quite a tower on my dining table, to get these. I apologize for the quality. I was wearing a lot of new stuff: Jacket from New Look, one of the tops from H&M, earrings from New Look and brogues from Dorthy Perkins. I also broke in my new clutch from Dorothy Perkins. Talk about love at first sight! The jacket is not really what I expected and also a little too big. But that's my own fault, because I ordered a UK24 instead of a 22, due to previous experiences with New Look's sizes running small. It will be put into use anyways though, as I love the dusty blue and I actually think it's okay for it to be a bit oversized. The quality is kind of like a soft shirt, if that makes sense. It's not really warm, but perfect for summer.

1 comment:

  1. omg!! I need those sock, like right away!!! You look so cute.. not that I expected anything else!! :)

    ReplyDelete