May 7, 2011

You see right through me

I går var jeg til fredagsbar på uni. Jeg havde lyst til at at være lidt fin, men stadig forholdsvis afslappet. Så jeg endte i mine elskede skinny jeans, et par chunky hæle og min nyeste bluse, som jeg er helt vildt forelsket i. Den er let, gennemsigtig og skåret rigtig flot. Billederne er i øvrigt taget efter et par øl... så jeg er ikke helt appelsinfri, men jeg håber at det ikke skinner for meget igennem. Måske jeg slet ikke skulle have sagt noget...? Haha.

Blouse: ZJ (Zizzi Jeans)
Longline top: ZJ (Zizzi Jeans)
Jeans: ZJ (Zizzi Jeans)
Heels: Monki
Watch: Alberto Fioro
Rings: H&M
Bag: Italian Market in MilanYesterday I went to the bar at Uni. I wanted to dress up a little, but still keep it casual. So I ended up in my beloved skinny jeans, chunky heels and my newest blouse, which I'm absolutely in love with. It's light, see-through and cut really well. The pictures where taken after a few beers, but hopefully it doesn't show too much. Wait... maybe I shouldn't even have said anything? Haha.

7 comments:

 1. Babe I need those shoes!!!!!! Love it, you look so chic and sexy!! <3

  Jessie
  www.toomanysequins.blogpost.com

  ReplyDelete
 2. Yah, those shoes...need to be mine aswell! gorgeous! :D

  xo
  A_Riot
  http://thickthreads.blogspot.com/

  ReplyDelete
 3. Haha, thanks ladies. I don't think you can get them anymore, unfortunately. But I'm sure you can find some that are similar :)

  ReplyDelete
 4. omg, these shoes are a little piece of heaven, are they comfortable?

  Besos,
  Denise

  ReplyDelete
 5. Hi Denise, yeah they are quite comfortable. My only problem is that they are a little too big. But I don't care, LOL.

  ReplyDelete