Jun 11, 2011

2nd Vlog - H&M and Pieces haul

Så er det blevet tid til endnu en videoblog! Jeg håber at I synes om den. Lad mig endelig vide, hvis der er noget I gerne vil have at jeg laver en video om. Ha' en skøn Pinse x

Time for another vlog! I hope you like it. Please let me know, if there's anything you'd like me to do a vlog about. Have a nice weekend x


5 comments:

 1. Hvor er du sød, Rikke! Sødt smil du har til sidst. :) (JA, selvfølgelig så jeg det hele! Jeg sidder hjemme og læser til eksamen en lørdag aften, så det er rart med lidt adspredelse).
  Jeg har også Blue My Mind! Men blå er også min yndlingsfarve. Fine ting du fik købt! Er især vild med ringen.

  ReplyDelete
 2. Jeg havde samme problem på min blog men så installerede jeg Google Chrome og går på bloggen igennem der istedet og nu virker det fint, ingen problemer ;-)

  http://malous-verden.blogspot.com/

  ReplyDelete
 3. Åh, Tine, jeg misunder dig ikke! Men du skal nok klare den. Om ikke så længe er der sommerferie :) Har prøvet neglelakken i dag og den er jo for fed, den farve!

  Malou: Du er en engel!!! Jeg har gjort som du anbefalede og nu virker det hele igen, yay! Har også givet tippet videre til Jessica fra toomanysequins og nu virker det også hos hende. Tusind, tusind tak!

  ReplyDelete
 4. Elsker at se dine Vlogs! :) Og sej ørekæde, kan huske jeg også har haft nogle engang!

  ReplyDelete
 5. Tak søde! Ja, det er cool de er in igen, ikke? :)

  ReplyDelete