Jun 10, 2011

After Exam

I dag var jeg til den førnævnte eksamen. Det gik virkelig dårligt, selvom jeg var godt forberedt. Jeg håber bare, at jeg er bestået! Det var en skriftlig eksamen, 3 timer, uden hjælpemidler- i Sprogvidenskab IV (Teoretisk grammatik og tekstlingvistik II). På dansk, om tysk. Lyder det kedeligt? Jeg har faktisk fundet en slags glæde ved nørderiet omkring grammatik og lingvistik, men det nytter jo ikke ret meget, hvis jeg ikke kan anvende teorien i praksis... Til de få af jer det måtte interessere, så var eksamensspørgsmålet om forholdet mellem tempusformer og temporalitet, altså tidsangivelse og tidsreference (fx. præsens om [FORTID]). Jeg får først svar sidst i juni, men jeg er desværre ikke særlig håbefuld. Time will tell.

Nå, videre til det virkelig interessante: Efter endt eksamen og brokkeri på uni, hentede jeg min kollega og veninde, Anna, og cyklede ud til NV, hvor carmakoma holdt lagersalg/kollektionssalg. Jeg laver et seperat indlæg for dette (men jeg kan godt afsløre at jeg fik en enkelt, meget lækker, ting med hjem... har I nogle bud på, hvad det kunne være?). Efter lagersalget cyklede vi til Laundromat på Nørrebro (som faktisk har et lille vaskeri i baglokalet!) og fik lækker cafémad. Lige hvad jeg havde brug for! Nu har jeg sådan set sommerferie, så solen må gerne kigge frem igen... ih, hvor jeg glæder mig til cykel-/strand-/byture, grillmad, lyse nætter og fester uden ende- med god samvittighed!


Cardigan: H&M BiB
Sheer top: Zizzi
Longline top (underneath): Zizzi
Jeggings: Zizzi
Wedges: Jette Riis
Ring: H&M
Earrings: Italian market in Milan
Belt: bit'avant
Shoppingbag: carmakoma


Today I had my exam, and it really didn't go too well, even though I was well prepared. It's a written exam, so I won't know the result until the end of June. I just hope I pass.

To make me feel better, I went to a carmakoma sale with my friend, Anna. I'll do a seperate post about this, but I can tell you that I ended up buying one, awesome item. (Any guesses to what it could be?) After the sale we went to a cool, kind of retro café, called "The Laundromat" (which actually has a small laundromat in the back!) and had some tasty burgers. Great end to a pretty bad day! Well, at least now it's summer break. I'm looking forward to lots of bike rides, trips to all the beaches and parks in Copenhagen, and fun filled nights out, partying 'til the break of dawn!

4 comments:

 1. Cute lil cafe!! Im sure you passed your exam and you looked great too!


  Mele xo


  http://falalamele.blogspot.com/

  ReplyDelete
 2. Jeg er ked af at høre, at du ikke synes det gik så godt. Det synes jeg heller ikke, at det gjorde for mig. Jeg har det præcis ligesom dig - jeg var også begyndt at holde lidt af grammatikken!, men med sådan et lortespørgsmål kan det jo være ligegyldigt. Jeg kunne bare ikke huske halvdelen af de der tidsreferencer. Suk.

  Men det er nogle virkelig lækre billeder, Rikke! :)

  ReplyDelete
 3. Hej Rikke ..

  Jeg håber din eksamen er bestået, men nyd du nu ferien uden at tænke al for meget på den eksamen, du har gjort hvad du kunne :)

  Jeg er en ny fast læser og synes du er en inspiration!
  Jeg er selv en plus size pige, har dog tabt mig en del, men er stadig til den lidt mere kurvede del, som jeg vælger at kalde det :)

  Glæder mig til at følge dig noget mere ..

  Kh Anne
  Anneshyggested.blogspot.com

  Blogger driller mig, så jeg kan kun kommentere anonymt ..

  ReplyDelete
 4. @Mele: Yeah, it was my first time there, but will definitely go back. The food was great, too. And thanks hon, I felt good in that outfit!

  @Tine: Jeg har allerede skrevet på din blog, men du får den lige her også: Ja, lorteeksamen!!! Jeg er ked af at høre, at du heller ikke syntes din gik godt... vi må håbe på det bedste. Vi gjorde i hvert fald, hvad vi kunne!

  @Anne: Dejligt at have dig med ombord. Og hvor er jeg glad for at høre, at du kan finde inspiration fra min blog, mange tak. Jeg kigger forbi din!

  ReplyDelete