Jun 3, 2011

Back to black

I går aftes var jeg som sagt til koncert med min vens band. Det var Metal, så jeg bestemte mig for at tage sort på. Kun sort. Der er bestemt også en rocktøs inden i mig, så hun fik lige lov til at folde sig ud. Koncerten var superfed og jeg er så stolt af min ven. Jeg ved ikke meget om metal, men da jeg selv synger har jeg bestemt et øre for talent og mangel på samme. Morten ramte alle toner helt rent, selv når han gik amok i sit ondeste metalgrowl. Han er altså dygtig! Bagefter snuppede vi et par øl på en bodega i nærheden. Det var en rigtig god aften og virkelig tiltrængt efter en dag med læsning. Inden jeg kørte hjemmefra snuppede jeg et par hurtige billeder af mit outfit, men de blev desværre ikke sååå gode igen. Jeg ved ikke hvad der sker for mine ansigtsudtryk, men I får dem alligevel.

Jeg håber I nyder solen, for hvad sker der lige for det megalækre vejr? Øv at sidde indenfor på en muggen læsesal. Jeg må holde flere hyggepauser i dag...


Sheer blouse: Zay
Longline top: ZJ (Zizzi Jeans)
Jeggings: Zizzi
Heels: Evans
Cuff: H&M
Ring: Friis & Co.

Click any pic to enlarge the image 

My friend Mikkel and I rocking out to our friend's band

As I told you, I went to my friend's concert yesterday. It was Metal, so I wore all black, channeling my inner rock-chick. It was a great show and I'm so proud of my friend, Morten. I don't really know anything about that kind of music, but being a singer myself, I can definitely spot talent. Morten hit all the right notes, even in his meanest growls. He's so good! Afterwards we got a few beers and it was a much needed break from the books. Before I left home I snapped some quick pics of my outfit. They didn't turn out so well, I really don't know what's up with my facial expressions, but I'll share them anyways.

I hope it's sunny where you are and that you are enjoying it. Copenhagen is burning hot today and it sucks being stuck inside.

4 comments:

 1. Nice shots, Rikke! You look fabulous. I love that top. It's got such a nice shape to it! <3 Karen
  www.curvycanadian.blogspot.com

  ReplyDelete
 2. I love all black, you look great! Have a great weekend.

  Besos,
  Denise

  ReplyDelete
 3. You look amazing. And the first too pics, honestly look like they are straight out of a magazine or something! <3 It!

  Jessica xx
  www.toomanysequins.blogspot.com

  ReplyDelete
 4. Wow, you are so sweet. I have the best readers!!! Thank you ladies. x

  ReplyDelete