Jun 14, 2011

Caracara me home

Der er ikke så meget at sige, andet end at jeg elsker min nye blazer fra carmakoma.
E-L-S-K-E-R. Den passer så fantastisk godt til så mange forskellige outfits! Dette er blot første, af hvad jeg tror bliver mange, indlæg med den. Jeg håber at I vil bære over med mig. Jeg havde faktisk ingen anledning til dette outfit, men jeg synes det ville gøre sig godt på en date f.eks. Er der nogen der kender en ledig Prince Charming? Jeg prøvede i øvrigt at lave et negledesign jeg har set hos bl.a. Georgina fra Cupcake's Clothes, men det blev slet ikke ligeså fint. Jeg er nok ikke så tålmodig og fingernem. Men det skulle have forestillet jordbær! Mit hår satte jeg som en rodet fransk sidefletning og rullede enden op som knold. Det er også en tutorial jeg har set et sted, men har desværre glemt linket.
Blazer: carmakoma (Caracara)
T-shirt: H&M BiB
Skirt: Dorothy Perkins
Heels: Monki
Clutch: store in Australia
Ring, earrings, headband: H&M
Necklace: unknown


There's not much to say but: I LOVE my blazer from carmakoma. L-O-V-E. It goes amazingly well with so many different outfits. This is only the first of many posts featuring it, I hope you'll bare over with me. I actually didn't have an occassion for this outfit, but I think it would do well on, say, a date. Now, does anyone know an available Prince Charming? By the way, I tried doing a nail design I've spotted at Georgina from Cupcake's Clothes. It didn't turn out nearly as good as hers, guess I don't have the patience or skill. It was supposed to be strawberries. Also I did my hair after a tutorial for a messy french side braid, but I can't remember the link, sorry.

10 comments:

 1. Jeg er vild med hele dit outfit! Især skoene, wauw! Jeg er lidt af en sko-fanatiker :)

  Jeg har tit selv overvejet at købe den smukke blazer, men synes ikke lige mit skrabede SU budget kan holde til det, er ved at spare sammen til praktik ophold i Tanzania, så har ikke mange penge til tøj, som jeg ellers gerne vil bruge :)
  Synes du at størrelse er stor eller lille i det? Eller er det helt efter standard?

  Knus Anne
  Anneshyggested.blogspot.com

  ReplyDelete
 2. Tak, Anne! Jeg er også selv lidt af en skofanatiker, men ejer ikke nær så mange par som jeg gerne ville.

  Jeg kender godt det dér SU-budget. Det er sgu ikke altid lige sjovt. Men jeg kan altså kun anbefale dig blazeren, den er sååå lækker! Mht. størrelsen, så synes jeg at den er en lillebitte smule mindre end hos fx. Zizzi. Hos Zizzi er jeg en L og dette er også en L, men jeg kan kun lige akkurat knappe den. Hvilket også er fuldstændig ligegyldigt, for jeg vil kun gå med den åben. Andre bloggere har dog givet udtryk for, at størrelsen er helt fin. Jeg tror det kommer an på, hvordan man er skruet sammen. Jeg er trods alt størst foroven og velsignet (?) med en god portion barm ;) Tanzania lyder i øvrigt helt fantastisk! Knus

  ReplyDelete
 3. Wauw - virkelig flot out-fit:) Lækker blazer!

  ReplyDelete
 4. Mange tak skal du ha'! Ja, den er også virkelig skøn at have på :)

  ReplyDelete
 5. Den er så flot til dig! Og du ser bare super ud i de lyse forårsfarver.

  ReplyDelete
 6. Tusind tak, søde! Jeg er seriøst også helt vild med den :D

  ReplyDelete
 7. hvor ser du bare godt ud søde Rikke :)

  ReplyDelete
 8. Ih, tusind tak søde Tina :)

  ReplyDelete
 9. How can it be you don't have a prince charming yet? I love this look and will like to see you rework this blazer in the future Rikke. I've recently bought it also on their crazy sale at Carmakoma.

  ReplyDelete
 10. Wow you are soooooo beautiful!!!! Loving the look and the make up!! DIVA!!!!!

  http://mythriftedcloset.blogspot.com/

  ReplyDelete