Jun 15, 2011

Could you be the most beautiful girl in the World?


Jeg bliver simpelthen nødt til at hylde min allerdejligste bloggerveninde, Jessica fra Toomanysequins. Udover at hun har fantastisk stil, så er hun den sødeste pige! Da hun fandt ud af at jeg havde fødselsdag i sidste måned, insisterede hun på, at sende mig en fødselsdagsgave. Hele vejen fra Australien! Efter lidt komplikationer med posten, kom den så endelig i dag. Og se lige hvor fantastisk den er- det er næsten for galt. Ih, hvor blev jeg megaglad. Det er en let, lilla top som sidder perfekt og hold da fast for nogle detaljer. Jessica har virkelig ramt plet! Hvis I ikke allerede kender hende og hendes blog, så skynd jer forbi. Jeg lover jer at I ikke vil fortryde det!

I simply have to mention my blogger BFF, Jessica from Toomanysequins. Besides having amazing style, she's the sweetest girl you'll ever meet! When she found out that my birthday was last month, she wanted to send me something. She insisted, when I said she didn't have to. So after a few complications with the postal service, my present arrived (all the way from Australia!) today. And look how beautiful it is! I couldn't believe my eyes. It's gorgeous, purple, light (but not sheer!) and oh those details!!! She really nailed it, as it also fits like a glove. THANK YOU SO MUCH, JESS! You truly are the best. If you guys aren't already familiar with her (shame on you) please visit her blog ASAP. I promise you won't regret it.Top: City Chic (gift from Jess!)
Denim skirt: Zizzi Jeans (ZJ)
Wedges: New Look

Jeg var så spændt at jeg ikke kunne vente med at prøve toppen på og vise jer den. Så på billederne er jeg stadig svedig efter cykelturen hjem fra arbejde. Jeg havde heller slet ikke tid til at skifte til stropløs BH eller posere ordentligt, haha. Jeg skal nok lave et ordentligt indlæg med den meget snart! Men er den ikke bare smuk?

I was so excited that I couldn't wait to try it on and show you guys. So in the pics I'm still sweaty after my bike ride home from work and I didn't have time to change to a strapless bra or pose right, LOL. I will do a proper outfit post with it very soon! Ain't it gorgeous though?

13 comments:

 1. You look great! Like always and Im glad it FINALLY arrived haha!

  Im so glad you love it! and Happy birthday! lol

  Too Many Sequins xoxox

  ReplyDelete
 2. Aw, thanks sweetie! I'm glad it arrived, too. As if it doesn't show in the pics, LOL. I was sooo excited! Thanks again, I'm looking forward to really wearing it out. It's definitely coming to Barcelona with me! xoxo

  ReplyDelete
 3. OH WOW! Du ser virkelig smuk ud i den top - og hold da op hvor er den bare virkelig fed!

  Sikke en sød veninde fra den anden side af kloden du har - virkelig sødt af hende!!

  Jeg kan ikke sige det her tit nok, men du har bare den fedeste stil og rigtig meget fashion sense, virkelig inspirerende!

  - Maj :D

  ReplyDelete
 4. Ja, er hun ikke bare skøn? Blev helt vildt overvældet!

  Tusind, tusind tak, Maj. Jeg tror slet ikke du ved, hvor meget det betyder for mig. Jeg er bare så glad for at der er nogen der kan bruge min blog og mine outfits til noget, det er dét der gør det det hele værd! :)

  ReplyDelete
 5. tak for tippet.... nu er hun tilføjet favoritterne...ligesom du er :) tak for massere af inspiration. Begynder selv at overveje om man sku blive en del af blogverdenen....hmmm may be :) - coco

  ReplyDelete
 6. Det er jeg rigtig glad for at høre, tusind tak. Dejligt at vide man er til inspiration :) Jeg synes da klart at du skulle springe ud som blogger, kan kun anbefale det! Lad mig vide, hvis du gør!

  ReplyDelete
 7. Ahh, det var den du snakkede om i dag. Hold op en lækker farve!! Den må godt se at komme til DK. Og den er jo helt perfekt til dig! Virkelig flot.
  Og detaljerne.. Wauw...! Må man gerne være lidt misundelig ;)

  ReplyDelete
 8. HEY! Hvis du flasher de lækre stænger én gang til SÅ! ...ét eller andet...
  Ej, hvor du bare ser gude-godt ud! Ikke bare i dag, men hver gang du flasher!

  Kh. Sandra

  ReplyDelete
 9. Haha, tak Sandra! Hvor er du skøn! Jeg kommer nok til at flashe dem en del når nu det er sommer... men jeg lover at pakke dem ordentligt ind til vinter. Ej ok, nok ikke. Hehe ;)

  ReplyDelete
 10. Ja, jeg må jo finde mig i det, men det gør nu heller ikke noget med noget pænt at kigge på ;-) If you got it, flaunt it, sweetie - and you definitely got it! ;-D

  ReplyDelete
 11. Ååååhr, du er skøn!!! Tak!

  ReplyDelete