Jun 4, 2011

Peace!

I dag fandt jeg mit indre blomsterbarn frem, da jeg lod mig inspirere af 60'ernes hippiebevægelse. Jeg har dog fortolket stilen og tilpasset den år 2011 samt den danske sommer, som jo er fantastisk for tiden! Som I nok kan regne ud, sidder jeg også i dag spærret inde på læsesalen på KUA, så nyd lige weekenden og vejret for mig også!

Ja, jeg har opdaget picnik og elsker at lege med billederne. Men hvad synes I, ville I hellere bare have dem i almindeligt format? Husk at de bliver større, hvis I klikker på dem.


Top, Shorts, rings, beaded bracelet, sunglasses
 and hairband: H&M
Waistcoat: Zay
Belt: Dorothy Perkins
Tights: unknown
Espadrilles: Tommy Hilfiger
Bangle: Føtex (local shop)
Today I brought out the flower power child in me, as I felt inspired by the hippie movement of the 60s. I did however interpret the style and adapted it to 2011, as well as the danish summer, which is amazing at the moment! Of course I'm also stuck inside studying today, so please enjoy the weekend and weather for me, too!

Yes, I've discovered picnik and I love playing with my pics. But what do you think, would you prefer them just as regular pics? Remember you can click them to enlarge the image.

3 comments:

 1. super cute! hippies rule! your flower power child should always be out :P hehe. looking great lady!

  xoxo
  A_riot
  http://thickthreads.blogspot.com/

  ReplyDelete
 2. You look fabulous! I especially love those shoes! www.curvycanadian.blogspot.com

  ReplyDelete
 3. Aw, thanks ladies. I'll see if she wants to come play again ;) x

  ReplyDelete