Jun 14, 2011

Rock 'n' Roll Princess

All dressed up and nowhere to go...
Jeg har virkelig dovnet den i dag og i går. Nu hvor jeg ikke længere læser til eksamen, skal jeg lige slappe lidt af og så atter tage mig sammen til at komme ud og nyde friheden. Jeg arbejder jo kun 2-3 gange om ugen, så jeg har en masse fritid der skal udnyttes til fulde denne sommer. Jeg planlægger at cykle ture rundt i byen, ud til strande og parker og tage lidt i fitnesscenter. Desuden skal der laves picnic, grilles, drikkes øl og danses til den lyse morgen. Åh, sommer jeg elsker dig! Nå, tilbage til i dag. Jeg kedede mig bravt, så efter et mislykket forsøg på at gå en tur (jeg nåede kun lige ned til Radio Karen, som praktisk talt ligger i min baghave), besluttede jeg mig for at dresse up. I ved, lidt ligesom da man var barn og havde en udklædningskasse (går ud fra at det ikke kun var mig?). Jeg endte med et ret sort, men ret cool outfit, synes jeg. Pailletvest, frynsetørklæde, kæder på støvlerne, dødningehovedring og sølvhårbånd. Derfor titlen. Det er sjovt at prøve noget nyt! Håret satte jeg efter en tutorial af Mette fra fashionnursing. Det blev ikke ligeså pænt som hendes, men det var jo også første gang jeg prøvede det! Har I haft en god pinse?

P.S.: Undskyld de ringe billeder, jeg tror min linse skal renses. Jeg har også opdaget at detaljerne er svære at se, da det hele er sort. Men jeg håber at I fanger det vigtigste.


Headband and waistcoat: H&M
Vest: Asos Curve
Skirt: Dorothy Perkins
Boots: Asos
Scarf: bit'avant
Belt: unknown
Skull and armor rings: Glitter
Wings ring: Friis & co.
Earring/-cuff: Pieces
Nailpolish: H&M "Blue my mind"All dressed up and nowhere to go...
The last couple of days I have been doing absolutely nothing. After my exams I think I've needed a break. But soon I shall be out there enjoying my freedom! Since I'm only working 2-3 times a week, I have a lot of spare time. I'm planning on using it for bike rides around the city, to beaches and parks and going to the gym every now and then. Besides that, this summer will be all about picnics, BBQ's, drinking beer and dancing all night long. Oh, how I love summer! Now, back to today. After a short walk I decided to dress up. You know, like when you were a kid, trying on your moms clothes or simply playing with your own (I'm guessing I wasn't the only one doing this?). I ended up with a very black, but kind of cool outfit, I think. Sequined waistcoat, fringed scarf, scull ring, chained boots and silver headband. Hence the title. It's fun trying out new things! I did my hair after a tutorial from Mette of fashionnursing (it's in danish, but you'll get the point). It didn't turn out as well as hers, but it was my first try after all. Have you had a good weekend?

P.S.: I'm sorry about the poor quality of the pictures. I think my lense needs a rinse. I've also noticed that the details are kind of hard to spot, but I hope you get the most important ones.

11 comments:

 1. Oooh, you suit this look really well!
  It's a major relief to have exams over with, it's just a horror to have such suspense in waiting for results!
  xx

  ReplyDelete
 2. Thank you! Yes, you're exactly right. Waiting sucks!!! x

  ReplyDelete
 3. argghhh I love the dress....but what Im really digging is the hair!!!!

  I love it! oh and thanks for the love on my blog!!! <3


  mele, australia

  http://falalamele.blogspot.com

  ReplyDelete
 4. Thanks Mele! It's actually just a vest, a skirt and a waistcoat. But my stupid camera wouldn't show the details. But it does look like a dress put together. And of course, you and your blog deserve lots of love. Thanks for following and loving mine :D xoxo

  ReplyDelete
 5. Wauw, du har nogle flotte stænger!! :D
  Fedt outfit, og ved du hvad? Sådan sad mit hår også i går! ;-)

  ReplyDelete
 6. Hey you:) Great outfit! LOVE the way you mix the black'n'blue....;)

  ReplyDelete
 7. @Sandra: Hehe, tak. Hvor genialt at vi begge havde frisuren. Den er altså også god og ret nem (selvom mit ikke blev det pæneste).

  @Tanya: Thanks, babe :D Now: BLOG!

  ReplyDelete
 8. syntes du er rigtig god til at sætte tingene sammen Rikke og især sådan til at man slet ikke tænker på at du er en plus size ( det var altså en kompliment :)

  ReplyDelete
 9. Haha, det tager jeg det skam også som. Tusind tak, Tina! Hvor er du altså sød :)

  ReplyDelete
 10. This outfit is AMAAAAAAZINNNGGG. You go Rikke, WERK! :D

  Lauren xx

  ReplyDelete
 11. Wow, thanks Lauren! I'm glad you like it :D x

  ReplyDelete