Jun 2, 2011

Serious Student at work

Så er det blevet eksamenstid. Jeg skal op til en 3-timers skriftlig eksamen d. 9. juni, så jeg er nu gået i krig med bøgerne. Jeg har heldigvis fået fri fra arbejde, så jeg fuldt ud kan give mig hen til læsningen... bye bye Distortion, vi ses (heller) ikke i denne omgang. ÆV! ... og dog. I aften skal jeg lige kort ud og vifte en smule med ørerne, da jeg skal se min vens band Heidra spille på en café på Halmtorvet. Det er ikke lige min stil, men hvad gør man ikke for at støtte sine venner? Jeg glæder mig i hvert fald til at høre ham growle live. Jeg har heldigvis ikke den store tøjkrise, da jeg lige købte lidt nyt på arbejdet i går. Jeg går efter et all-black outfit- jeg er bange for at der ville blive skulet lidt for meget til mig, hvis jeg troppede op i min blomstrede sommerkjole, som jeg har på nu, haha! Jeg håber at få taget et par billeder til jer, men I må ikke forvente for meget af mig i den kommende uge. Jeg ved ikke, hvor meget stress jeg får af denne eksamen. Pøj pøj til jer andre, der sidder og sveder over bøgerne indendørs lige nu. Sommerferien er lige om hjørnet...

My work station at Uni

German text linguistics


It's almost time for my exams! Next Thursday I have a 3 hour long written exam, which I've just started studying for. Thankfully I've gotten off work, so I can devote myself completely to the books. Bye bye Copenhagen Distortion, we won't meet this year either. But I am going out for a short time tonight, as my friend's band Heidra is playing a small gig. It's not really my kind of scene, but what don't you do for your friends? I am looking forward to seeing him growl live though. Luckily I know exactly what to wear, as I bought a few items at work yesterday. I'm going for an all-black look, as I'm afraid I'd stand out too much in the printed summer dress I'm wearing now, LOL. Hopefully I get around to snapping some pics for you, but please don't expect too much of me this next week. I really don't know how much I'll be stressing over this exam. Good luck to everyone out there in the same situation as me, sweating over books indoors. Summer break is just around the corner...

2 comments: