Jun 26, 2011

Sunday Brunch

I dag mødtes jeg med min veninde, Henriette, til brunch (kl. 13.30!). Hehe, man må bare elske søndage og sommerferie. Vi gik hen til café Munk, som en af Henriettes veninder havde anbefalet. Brunchen var ok, men er set bedre. Dog var deres Chocolate Mocca virkelig god! Efter vi havde spist, gik vi en lille tur på Strøget, hvor jeg lokkede Henriette til at tage billeder af mig. Jeg er bare så glad for, hvor mange af mine veninder gider hjælpe mig og støtter op om min blog (tak til jer alle!). Vi endte med et par cidere nede ved en af søerne, hvor vi følte os lidt som nogle usunde suttere på bænken, i modsætning til alle de aktive løbere dernede, haha. Det var virkelig hyggeligt og vi har aftalt, at det ikke bliver sidste gang denne sommer! Mine shorts er nye, så selvom vejret var skyet og småkedeligt det meste af dagen, ville jeg altså afprøve dem. De er korte og de viser mine lårbasser, i al deres pragt og appelsinhud. Men ved I hvad? Jeg er ligeglad. Det er så skønt at kunne sige det og rent faktisk mene det! Jeg er kommet så langt med mig selv og accepten af min krop, at jeg ikke vil lade noget stoppe mig (ok, måske på nær mavebluser). Men flæsket skal luftes! Bare arme, bare ben, badedragt: beware!

Jeg håber at I alle har haft en god weekend- husk at deltage i min giveaway x
Blazer: New Look (current collection)
Top: H&M (current)
Shorts: ZJ (Zizzi Jeans) (current)
Socks: H&M (previous collection)
Shoes: monki (current/SALE)
Scarf: Pieces (current/SALE)
Bag: market in Milan
Rings: H&M and Glitter (previous)
Wolf earrings: Pilgrim (current)
Ear cuff: Pieces (current)


Today I had brunch with my friend Henriette (at 1:30 PM!). Haha, you gotta love Sundays and summer  break. The brunch was fine, but I've had better. They did however make a mean Chocolate Mocca! After brunch, we went for a walk through Copenhagen's shopping streets ("Strøget") and I had Henriette take some pics of me. I love how helpful and supportive many of my friends are with my blog, thank you! We ended up with a couple of ciders at one of the lakes in Copenhagen, feeling like two lousy drunks on that bench, in comparison to all the runners there. LOL. It was a really nice day and we've agreed that it won't be the last time this summer! My shorts are new, so even though the weather wasn't really good, I had to try them out. They are short and show my thighs in all their might and glory, including cellulite. But you know what? I don't care. It feels so good saying this and really mean it! I've come such a long way with accepting myself and my body, and nothing's gonna stop me (well, maybe crop tops). You gotta flash the flesh! Bare arms, bare legs and swimsuits: beware! 

I hope you all had a great weekend- remember to enter my giveaway! x

9 comments:

 1. Åh I har sommer og sol! how nice! Dit outfitt er også super cute. Hvad er navnet på dit neglelakk?

  ReplyDelete
 2. Kun en lille smule... der var overskyet det meste af dagen :/ Min neglelak er Depend nr. 228 (fås i Matas). Tak for din søde kommentar og for at følge mig :)

  ReplyDelete
 3. Rikke - som altid ser du formidabel ud!

  Synes det er SÅ fedt at du er så komfortabel med din størrelse, og du forstår virkelig at klæde dig flot til din figur! Og mavebluser - det er vidst ikke kønt til nogen, lige meget HVOR tynde de er :S :S

  Ville ønske at jeg havde kendt til din blog da jeg var størrer... :)

  - Maj :D

  ReplyDelete
 4. Du er så sød, Maj. Tusind tak. Jeg er glad for at du dog stadig kan finde inspiration og gider følge og kommentere :) Jeg syntes at man er nødt til at acceptere sig selv, sin krop og den situation man nu engang står i. Ellers kommer man ikke videre. Når det er sagt, så vil jeg gerne indrømme at jeg er igang med at tabe mig (16 kg på et år), men tager det stille og roligt. Og netop fordi jeg accepterer mig selv som jeg er og ser ud, så er det meget nemmere end da jeg ikke kunne lide mig selv. For nu føler jeg ikke trang til at "straffe" mig selv med endnu mere mad og slik. Giver det mening? Endnu engang tak :)

  ReplyDelete
 5. Hej :) Jeg har lige fundet din blog - den er vel nok SKØN! Masser af dejlig inspiration! Nu du handler på de engelske sites - kan du så hjælpe med hvordan evans.co.uk er i deres størrelser!? Jeg svinger mellem en str. 44-46/L-XXL - hvordan er deres t-shirts og trøjer i størrelser?

  - Theresa

  ReplyDelete
 6. Hej Theresa, det er jeg glad for at høre! Jeg synes at Evans er meget passende i størrelsen. Jeg bruger en 22 hos dem (meget hedder 22/24, men det fungerer stadig). Så du vil nok være en 16-18. Mit bedste råd til dig er, at prøve dig frem. Vi er jo alle skruet forskelligt sammen, og det betaler sig i længden, selvom man skal sende tilbage en gang eller to. Happy shopping!

  ReplyDelete
 7. Such a simple and chic outfit, love the scarf! :)


  xoxo,
  Addie
  The Cat Hag

  ReplyDelete
 8. Hej :)

  Jeg har læst din blog i et par måneder og nyder det hver gang der popper nye indlæg frem på min skærm, men det har faktisk intet med din størrelse at gøre (om end jeg synes det er super fedt at "modeblogverden" rummer alle størrelser og former). Jeg er en str 36, men har i årevis haft svært ved at acceptere min krop og været på den ene yo yo kur efter den anden, men på din blog får jeg inspiration fra dit livsmod, din selvtillid, samt din fantastiske evne til altid at klæde dig efter din kropsform og se skøn ud.
  Så tak for en dejlig inspirerende blog, hvilket mere er henvendt til den personlighed der tydeligt skinner igennem - det skal nemlig ikke altid handle om størrelse, i sidste ende betyder det jo ingenting :)

  Mvh anna

  ReplyDelete
 9. @Addie: Thank you so much! And thanks for stopping by. Hope to see you here again :)

  @Anna: Åh, tusind, tusind tak for din kommentar. Det er nok en af de bedste (hvis ikke den allerbedste) kommentar(er) jeg har fået! Jeg er SÅ glad for at høre, at du får noget ud af min blog- også selvom du ikke er plus-size. Jeg deler helt og holdent din holdning omkring, at stil og mode ikke hænger sammen med kropstype eller størrelse. Og hvor er det dejligt, at du kan se min personlighed skinne igennem og sætter pris på den. Jeg ved at jeg ikke altid skriver de længste indlæg, men det er bl.a. fordi at jeg skriver på 2 sprog og det tager bare længere tid. Desuden er folk oftest mest interesserede i billederne alligevel. Og mht. din selvaccept, så bliv du ved med at arbejde på det. Ingen er perfekte, og alle størrelser/typer/aldre er utilfredse med et eller andet ved sig selv. Men når først man når til det punkt, hvor man fuldt ud accepterer sig selv som man er, kan man begynde at ændre på de småting, som lige ville give det sidste. Det værste man kan gøre er, at køre sig selv for hårdt. Vi er alle unikke og det er dér skønheden gemmer sig. Og det smukkeste i verden, er et menneske der bærer sig selv med stolthed, respekt og smil. Du ER smuk og dejlig som du er, det er jeg ikke et sekund i tvivl om! Tak fordi at du følger med og endnu engang tak for kommentaren, det er sådan en der gør at det virkelig er det hele værd! Stort knus!

  ReplyDelete