Jun 29, 2011

Tree hugger

I dag efter arbejde tog jeg ind til Søndermarken og mødtes med min veninde, Sarah, og nogle af hendes venner, til lidt sol, mad og en enkelt cider (for mit vedkommende). Vi havde også fået en kæmpe bakke frisk frugt foræret fra en firmafest i nærheden, så det var superlækkert. Kan man andet end at elske sommeren? Ja jeg spørger bare (igen). Det er virkelig min yndlingstid på året! Da det jo var fantastisk vejr hoppede jeg i et par shorts og en top uden ærmer. Skønt! Jeg håber at I også fik nydt solen!


Vest: Zizzi (current collection)
Shorts: H&M BiB (current)
Sandals: Evans (current)
Sunglasses: H&M (current)
Earrings and bow: Pieces (current)
Lipstick: Rimmel "Diva Red"
Dog: Molly

Today after work I went to meet my friend Sarah, and some of her friends in a park, for some sun, food and a cider. We also had a huge tray of fresh fruit, that some people nearby donated. Yummy! I can't help but love summer, it really is my favourite time of year. As the weather was gorgeous, I put on a pair of shorts and a vest. Lovely! I hope you have lots of sunshine where you are, too x

4 comments:

 1. Sommer er bare skønt :D Er vild med dine røde læber!

  ReplyDelete
 2. Øv at det ikke lykkedes mig at finde de der shorts!! :/

  ReplyDelete
 3. Ej, hvor ser du dejlig ud i de shorts og den bluse og så rigtig jordbærmund....

  ReplyDelete
 4. @Emilie: Tusind tak! Elsker også bare røde læber. Tak også, fordi du kiggede forbi. Håber ikke at det er sidste gang ;)

  @Sandra: Øv!!! :/

  @mor: Tak, mor :D

  ReplyDelete