Jul 11, 2011

Autumn dreaming

Sikke en afslappet søndag jeg har haft! Jeg må indrømme, at jeg slet ikke har været udenfor en dør. Jeg arbejder rigtig meget for tiden og da min ryg (stadig) driller en lille smule, bruger jeg meget tid på langs når jeg er hjemme. Det bliver derfor til en masse film, serier og online browsing. Jeg er begyndt at glæde mig til sensommer- og efterårsgarderoben, som (forhåbentlig) kommer til at bestå af farverne rust, mursten, orange, brun, sennep, denimblå, vinrød og bordeaux. Blandet med en masse mønstre, prints og klassiske sorte og hvide ting. De trends jeg hælder mest til er 70'er, western og colourblocking. Men det kan jo nå at ændre sig endnu! Jeg er meget nem at påvirke, så hvis der lige pludselig opstår en trend eller en hype omkring noget, må jeg indrømme at jeg ikke skal overtales meget for at hoppe med ombord. Men jeg synes dog, at jeg stadig formår at bevare en forholdsvis personlig stil. Om ikke andet i min måde at style tøjet og sætte tingene sammen på. Jeg har lavet et par collager i dag, for at vise noget af det jeg godt kunne tænke mig indfandt sig i min garderobe på magisk vis. Er I begyndt at tænke på efterårsgarderoben? 

1. Dorothy Perkins  2. Dorothy Perkins  3. Dorothy Perkins  4. Nelly
5. Oliver Bonas  6. Republic  7. Asos  8. Urban Outfitters
9. Maria Francesca Pepe at Asos


1. Dorothy Perkins  2. Dorothy Perkins  3. Style369  4. Style369
5. Style369  6. Dorothy Perkins  7. Style369  8. Style369  9. Style369

What a relaxing Sunday I've had. I have to admit that I haven't been outside at all today. I work a lot at the moment, so when I'm home, I spend a lot of time just watching movies, series and browsing the internet. I'm starting to look forward to my late summer and fall wardrobe. Hopefully it'll consist of the colours rust, brick, orange, brown, mustard, denim blue, wine and bordeaux. Mixed with patterns, prints and classic white and black items. The trends I'm most into are 70's, western and colourblocking. But who knows, that might all change. I have to admit, I'm easy to convince of a new trend or hype. I don't think I lose my own identity and style in it however, it's all about how you style and match the items. I've made a few collages today, to show what I wouldn't mind magically appearing in my closet. Have you started thinking about your wardrobe for fall?

3 comments:

 1. Lovely pieces! especially love the orange skirt and the second listing ring!

  http://myfashioninsider.blogspot.com/

  ReplyDelete
 2. Er helt vild med skjorten fra style369! :)

  // Maria Bach
  Missmariabach.blogspot.com

  ReplyDelete