Jul 28, 2011

Barcelona - part 1

"Stars are what light up the dark"


 Blazer: Carmakoma
Top: Vila
Capri Jeans: ZJ (Zizzi Jeans)
Sandals: Evans
Bangle: Føtex (local shop)

Så er jeg hjemme fra Barcelona! Det var en virkelig fantastisk tur, ikke mindst takket være min dejlige søster. Jeg er ked af at jeg ikke fik blogget dernede, men det var skønt at holde ferie- og nu har jeg en masse outfits og indlæg til jer. Vi starter med, hvad jeg havde på under selve flyrejsen. Jeg hader at flyve og jeg hader, hvor lidt plads der er på flyet. Min røv kan lige netop være i flysædet, thank God, men ih hvor er det altså trangt! Nå, men derfor kan jeg altså godt lide at have behageligt tøj på til turen. Og det må man sige at jeg havde, selvom det heller ikke ligefrem er sweats. Min søster og jeg har det med at tage billeder af- og posere foran reklamer, fjollede figurer og lignende, hvilket forklarer de to billeder her. Det første er en reklame for Det Kongelige Teater (Københavns Lufthavn) og det andet er en reklame for Camel-cigaretter (München Lufthavn). I morgen får I at se, hvad jeg havde på om aftenen den første dag. Jeg håber at I har haft en god uge, jeg har savnet jer!

I'm home from Barcelona! It was an amazing trip, also thanks to my fantastic sister. I'm sorry I didn't blog, but I really enjoyed my time off- and now I have lots of outfits and posts for you. Starting with what I wore the day of the trip. I hate flying- and I hate how little room there is on the plane. My ass just fit in the seats, thank God, but it's so uncomfortable! That's one of the reasons I like to dress casual and comfy while traveling. Without wearing sweats that is. My sister and I have this thing about taking pictures of- and in front of- commercials or funny stuff, which explains these two pics. The first one is a commercial for the Royal Danish Theatre (Copenhagen Airport) and the second one is a commercial for Camel cigarettes (Munich Airport). Tomorrow I'll show you what I wore on the first night. I hope you've had a great week, I've missed you!

2 comments:

 1. Hej Rikke..
  Velkommen hjem ;)

  Du er da smart hvis man tænker på at det skal være begafeligt :)
  Håber i havde eng god tur..
  /Tina

  ReplyDelete
 2. Tusind tak, Tina! Det var en rigtig fed tur :)

  ReplyDelete