Jul 21, 2011

Barcelona!


Så tager jeg til Barcelona med min søster i en uge! Jeg ved ikke, om jeg får blogget så meget, men det ser ud til at der er internet på vores hostel, så jeg vil prøve. Men jeg kommer nok lidt bagud med at besvare kommentarer. Jeg har for en sikkerheds skyld programmeret et enkelt indlæg til jer og jeg lover at I senest får masser af outfits og billeder når jeg kommer hjem igen. Ha' en skøn uge!

I'm off to Barcelona with my sister for a week! I'm not sure if I'll be able to blog, but it looks like there's internet in our hostel, so I'll try. I might fall a bit behind with replying to comments though. Just in case, I've planned a post for you and I promise that you'll see lots of outfits and pics from my trip when I get home. Have a great week!

3 comments:

 1. Ih, hvor herligt! Rigtig god tur til dig! :)

  // Maria Bach
  mariiahbach.blogspot.com

  ReplyDelete
 2. Rigtig god tur :-)

  gid det var mig

  ReplyDelete
 3. so jealous! it looks soooo beautiful :)

  sarah rose
  zezaftig.blogspot.com

  ReplyDelete