Jul 12, 2011

Cranberry Tuesday

Tæt på 200 faste læsere. Wow! Det kræver et halvfjollet taksigelsesbillede.
Close to 200 followers. Wow! That calls for a silly thank-you-picture.I dag har jeg bare været på arbejde. Der er rimelig varmt derinde, så derfor har jeg ofte shorts på. Jeg håber ikke at I er trætte af at se mig i dem, men de er bare hurtigt blevet mine yndlings. Blusen er ny, megabehagelig og lidt oversize. Den er desuden i farven "Cranberry" som er den nye farve i Zizzi for tiden. Men den er også ret fin, synes jeg.Top: Zizzi
Shorts: Zizzi Jeans (ZJ)
Flip-flops: Havaianas
Necklace: bit'avant
Ring: Asos
Leather cuffs: Details by Zizzi
Earrings: Pilgrim


Today I've just been at work. It's really hot in there these days, which is why I often wear shorts. I hope you're not getting sick of seeing me in them, but they've quickly become a favourite of mine. The shirt is new, really comfortable and a bit oversize. The colour is called "Cranberry" and is the new main colour in our store. It's quite lovely, if you ask me.

9 comments:

 1. nice! lovin the shorts! you have great legs! :)

  xoxo
  A_Riot
  www.thickthreads.net

  ReplyDelete
 2. Yaay! You look cute! Great outfit! I wish I could wear shorts as often I would like too.

  ReplyDelete
 3. you look so cute and casual! and you've got legs for days! where do you work? i love the top!

  xoxo
  sarah rose
  zezaftig.blogspot.com

  ReplyDelete
 4. Thank you lovely ladies! The shorts are so comfy!

  @Sarah Rose: I work in a store for women's wear- a danish brand called Zizzi :) So we're allowed to wear anything that's in store! Yay!

  ReplyDelete
 5. Åh, jeg ville ønske jeg kunne have shorts på på job, men det går bare ikke på et kontor i et stort konservativt firma, dumme dresscode!

  Men du ser bare godt ud i dem! :)

  -Karina
  copenhagencurves.blogspot.com

  ReplyDelete
 6. Tusind tak, Karina! Der er bestemt fordele ved at arbejde i en tøjbutik :)

  ReplyDelete
 7. Fed blog, har først lige opdaget dig. Jeg er selv en plus size pige og du har en fed stil som jeg lader mig inspirere af. You rock!

  ReplyDelete
 8. Tusind tak Klejs- og velkommen til så :)

  ReplyDelete
 9. A fan from Canada!!! Keep it up!

  ReplyDelete