Jul 8, 2011

Photoshoot- sneak peek


I dag havde jeg et lille photoshoot med den søde og utrolig dygtige Mathilde. Vi tog billeder i Amaliehaven og  nede omkring havnen i nærheden. Det var min veninde Nina, som kender Mathilde, der havde hooked mig op. Jeg havde 6 outfits med og vi tog også close-up's. Det var en supersjov dag og spændende at prøve. Jeg er meget stolt af, hvor meget jeg efterhånden hviler i mig selv og hvad jeg tør kaste mig ud i. At klæde om i al offentlighed og næsten på åben gade, det havde jeg ikke kunne for bare et halvt år siden. I dag var jeg ligeglad. Jeg er spændt på at se resultatet! Her har Nina foreviget Mathilde og jeg imens vi var igang. Tjek lige Mathildes billeder i øvrigt, hun er fantastisk!

Today I had a small photoshoot with the sweet and incredibly talented Mathilde. We took pictures at a garden near the Palace and at the harbour nearby. It was my friend Nina, who knows Mathilde, that hooked me up. I had brought 6 outfits and we also did some close-up's. It was so much fun and very exciting. I'm so proud of, how far I've come with accepting myself and the things I dare to try. Undressing and changing in full public is not something I could have done just 6 months ago. Today I didn't care. I'm excited to see the result. Nina took this picture of Mathilde and I while we were shooting. Make sure to check out Mathilde's work, she's great!

10 comments:

 1. Ih hvor ser det godt ud, Rikke! :) Glæder mig rigtig meget til at se dine shots. Er sikker på det bliver fab!

  Og jeg tager så meget hatten af for dig og hvor meget du hviler i dig selv. Det er inspirerende for sådan en som mig, der ikke er nået helt så langt endnu :)

  /Ditte.

  ReplyDelete
 2. Mathilde er helt utrolig! Hun kommer fra samme by som jeg. Jeg kender hende ikke, men har set billeder hun har taget af mine veninder. De er sindsygt gode! :)
  Glæder mig rigtig meget til at se alle billederne ! :)

  ReplyDelete
 3. @Ditte: Jeg er glad for at høre, at du bliver inspireret! Du skal bare kaste dig ud i det, så bliver det en vane med tiden :) Jeg er også spændt på billederne!

  @Maria: Ej, hvor sjovt. Ja, hun er bare sååå dygtig. Nu må vi se, hvordan mine billeder bliver. Jeg er jo lidt større end hendes andre modeller og desuden har vi fokuseret på moden, så de bliver lidt anderledes :)

  ReplyDelete
 4. OMG - that skirt looks so rad on you!! Love it, you have this whole rock-a-billy vibe going on, love it!! xox

  Jessica
  www.toomanysequins.blogspot.com

  ReplyDelete
 5. Thanks Jess! As you know I just got the skirt from the Asos sale. Haven't had a chance to wear it out yet, but I love it. No doubt thanks to you, showcasing it on your blog ;) x

  ReplyDelete
 6. I can't wait to see the finished pictures!!! http://curvycanadian.blogspot.com

  ReplyDelete
 7. I came for a visti, and I am staying for good.
  You are just fabulous.
  XXXXXXXXXXXXXXXXXX

  ReplyDelete
 8. Hvor er jeg glad for jeg faldt over dig :)

  ReplyDelete
 9. @sacramento: Thank you so much. I'm honoured! Just stopped by your blog and had to follow you back! You're amazing. xoxo

  @YoGreve: Ih, det er jeg glad for at høre :D

  ReplyDelete
 10. Wow! Glæder mig til at se resten af billederne!

  - Karina
  http:/copenhagencurves.blogspot.com

  ReplyDelete