Jul 18, 2011

The Secret Garden


Top: Vila
Shorts: ZJ (Zizzi Jeans)
Flip flops: Havaianas
Necklace: Evans
Sunglasses: H&M

Så er jeg hjemme efter en forlænget weekend i sommerhus sammen med min søster og nogle af mine bedste veninder. Det var virkelig hyggeligt! Vi fik drukket en masse drinks, spillet absurd meget Tegn & Gæt, slappet af, slikket den smule sol der var lørdag og var i vandet. Det var en kold fornøjelse, men jeg kom alligevel i to gange! Min veninde Margit og jeg gik en tur i sommerhusområdet og fandt denne perle af en location. Det var simpelthen den fineste have, så det er hende der har taget- og redigeret billederne til dagens indlæg (tusind tak, søde!). Nu vil jeg glæde mig til noget varmere himmelstrøg- på torsdag tager jeg nemlig til Barcelona med min søster. Hvis der er nogen derude der ligger inde med tips til seværdigheder, restauranter og butikker, så smid endelig en kommentar!

I'm back after a long weekend in my parents' summerhouse with my sister and some of my besties. It was so much fun! We had a lot of drinks, played boardgames, relaxed, tanned a little and went for a swim. The water in Denmark is still very cold, but I went in twice! My friend Margit and I went for a walk and found this beautiful garden- a perfect location for a small photoshoot. Margit shot and edited these pictures (thanks sweetie!). Now I'm looking forward to warmer weather and sunshine, as I'm going to Barcelona with my sister on Thursday. If any of you have some advice on shopping, sightseeing and dining, please leave a comment!

6 comments:

 1. Jeg er da slet ikke misundelig - overhovedet ... nej nej da! ;-D

  ReplyDelete
 2. love your top!

  www.rillicious.blogspot.com

  ReplyDelete
 3. Jeg har faktisk læst i Barcelona for en ti år siden og har været tilbage mange gange siden.

  Hvis det er første gang I er der, synes jeg det er helt fint at snuppe et par af turene i "Turen går til..." Man skal jo se La Sagrada Familia og Parc Güell og alle de andre Gaudí bygninger, det er obligatorisk ;-)

  Derudover synes jeg man skal gå på opdagelse i Barrio Gotíc som er bymidten fra middelalderen. Der er mange fine kirker og den slags (husk de er katolikker, så de fine shorts må blive hjemme den dag ;-) knæene skal dækkes). Der er desuden mange små pladser med tapasbarer perfekt til en lille snack og en sangría.

  Alle turister samles på La Rambla, men helt ærligt: det er en turistfælde. Gå en tur, kig på tingene og markederne, men lad være med at spise der. Maden er ikke god, men til gengæld dyr ;-)

  På Plaza Catalunya ligger et must see Stormagasinet El Corte Ingles. Det er en spansk ting ;-) Tøjmæssigt er jeg slet ikke til Spanien... Zara og Mango kan jeg ikke passe og deres plussize er ofte ret konede storblomstrede sager. Men heldigvis er der jo andre ting at shoppe som sko, smykker og tasker. Hvis I lejer en bil (ved ikke om man kan tage bus/tog) så ligger der et outlet lidt udenfor Barcelona som er rigtigt fint: http://www.larocavillage.com/en/chic-outlet-shopping/chic-outlet-shopping. Ellers er der fin shopping på Portal Del Angel, som starter ved Catalunya og forsætter gennem Barrio Gotíc og der ligger et par malls tæt ved metrostationerne F.eks: Glories ved stationen Glories ;-).

  Ellers vil jeg anbefale Marinaen/Villa Olympíc og den lille boardwalk ved Barcelonetta, hvor der ligger mange hyggelige trendy restauranter med lidt loungeagtig stemning og cocktails til maden. F.eks den japanske Shoko (www.shoko.biz). Og man skal næsten også snuppe en drink på toppen af Hotel Des Arts, som er det fineste hotel i byen. Det ligger også nede ved havnen.

  Det blev vist lidt langt, men jeg elsker Barcelona ;-) Rigtig god tur.

  - Karina

  ReplyDelete
 4. Love the shades and the floral top! x

  ReplyDelete
 5. Thanks ladies x

  @Karina: Tusind tak for dine tips, fik brug for nogle af dem :D Fedt at du har boet i Barcelona. Det er en virkelig dejlig by.

  ReplyDelete