Aug 3, 2011

Autumn in Zizzi


All pics are from Zizzi

Som de fleste af jer nok ved, arbejder jeg hos Zizzi. Vi har lige fået det nye katalog og efterårsvarerne er begyndt at komme. Jeg er virkelig imponeret over, hvor mange flotte styles Zizzi er begyndt at lave. Jeg synes generelt at der har været en positiv udvikling de sidste par år, og især i den kommende sæson synes jeg at det ser ud til, at vi følger godt med tidens trends. Jeg glæder mig til at vise jer nogle af de nye ting- jeg har jo selvfølgelig allerede anskaffet mig nogle af dem. Bl.a de sorte leggings med læder og shorts i samme stil som blazeren, med brune tern. Jeg glæder mig til at der kommer flere ting fra kataloget! Speaking of, så synes jeg faktisk at det er et ret lækkert katalog. Men (som altid) er jeg ikke 100% overbevist om stylingen i alle serierne, samt i deres forslag til styling efter kropstype og favoritter. Men make-over'en er blevet rigtig god, synes jeg. Jeg kan også godt lide, at der er reportager og ting i, som hos rigtige magasiner. Men hvad siger I, kunne det ikke være fedt med et bloggerindslag i magasinet til vinter? Jeg har i hvert fald en masse idéer, hvis marketingafdelingen skulle være interesserede...! I kan se hele kataloget her, eller hente et gratis i jeres nærmeste Zizzi-butik. 

As most of you may know, I work at a Zizzi shop. We've just received the new catalogue and the autumn styles have started to arrive. I'm really impressed by how much we're now keeping up with trends, there's definitely been a positive development within the last few years. Especially this season there's a lot I'm looking forward to. Of course I've already bought some of the things that came in store. I got the black leggings with leather panels and shorts in the same style and material as the blazer. I can't wait to show you guys! I'm pretty excited for more things to arrive. I also think it's a nice magazine we've done this time, even though (as usual), I'm not 100% convinced of the styling in all the series, the style-your-body feature and favourite picks. I did however like the make-over they did, and also I like that it's not just a catalogue, but more like a real magazine, too. But what do you guys think, wouldn't it be cool with a blogger page in there, too? I have a ton of ideas if the marketing department were to contact me...! I'm hoping they'll do a webshop soon, so international women can enjoy our clothing, too. Until then, I think you can get some at Ellos (but as far as I know you have to live within the EU). You can see the entire magazine in English here.

2 comments:

  1. Der er mange skønne dele :D Glæder mig godt nok til lillebror er ude så jeg igen kan hoppe og shoppe i tøj fra Zizzi ;)

    ReplyDelete
  2. Hej - tusind tak for en skøn og inspirerende blog, hvor man også kan se tøj til pluspiger. Du formår virkelig at klæde dig fantastisk flot ;-)

    Jeg er ret ny herinde, så jeg var faktisk ikke klar over at du arbejder for Zizzi. Jeg har en masse tøj derfra, og giver dig helt ret, det er et flot katalog I lige har sendt på gaden. Zizzi formår denne gang virkelig at lave noget almindeligt tøj, som kan bruges og styles på mange forskelige måder. Normalt når jeg kommer i Zizzi bliver jeg ellers tit "skuffet" over alle de modeller der har broderier, pailietter eller blonder på. Noget af det er såmen fint nok, men mange ting er bare stadig i mine øjne til ældre damer. Nå det skulle jeg bare lige ud med ;-).
    I vinterkataloget har jeg mest forelsket mig i ponchoen på forsiden, og de "læderleggins" og ternede shorts du omtaler. Men puha, synes måske også at prisniveauet er steget en smule ;-(

    ReplyDelete