Aug 18, 2011

Collages collages

Be prepared to be chased and hunted for your outstanding style, foxy lady. This seasons über-trendy colours; tan, hunter green, rust and metallics will make you stand out whether you're city- or countryside bound.

1. Dorothy Perkins 2. Evans 3. We Love Colours 4. Asos 5. Mango 6. Asos 
7. Asos 8. Hannah makes things @ Asos 9. Mango


Look stylish and retro chic this fall! Colour blocking still rocks the charts and the 60s are back in style. Bring this era to life in a fun and modern way!


1. Asos Curve 2. Marc Jacobs 3. Earrings: Asos/Necklace: Hannah makes thins @ Asos
4. Cover-up & skirt: Dorothy Perkins 5. Asos 6. Pieces @ Asos 7. We Love Colours

I dag sidder jeg og sveder ude på læsesalen, fordi jeg læser til (planlagt) reeksamen i Lingvistik. Derfor har jeg været snu og planlagt dette indlæg i forvejen. Jeg er blevet rigtig glad for at lave collager og de tilfredsstiller også lidt min lyst til at shoppe (meget lidt...). I går spurgte jeg på min facebookside (tryk gerne  "Synes godt om"!), om I kunne lide mine collager og om I overhovedet får noget ud af dem? De er mine bud på trends og styling og er generelt udtryk for, hvad jeg lyster efter denne sæson. Jeg har ikke altid mulighed for at fotografere dagens outfit, men da jeg gerne vil lave flere indlæg, er de, for mig, et godt bud på noget andet modeorienteret. Smid gerne en kommentar, så jeg får jeres mening! Hvad kunne I ellers godt tænke jer at se på bloggen?

Today I'm stuck at the study hall at Uni, because I'm studying for an exam in Linguistics. That's why I've planned this post ahead. I really like doing collages, but yesterday I asked you on my facebook page (please "Like" it!), if you even like them and find them useful? They're my take on styling and trends, and are a general expression of what I'm craving this season. I don't always get the chance to shoot OOTD's, but I want to post more often, and this would be something fashion related. Please leave a comment and let your opinion be heard! What else would you like to see on the blog?

2 comments:

  1. Fede ting, er vild med stilen! ;)

    http://www.thenotebookblogspot.blogspot.com/ kig forbi og måske følg? ;D

    ReplyDelete