Aug 1, 2011

[Delay]

Picture borrowed from here

Mit indlæg til denne måneds Six Take bliver forsinket. Jeg arbejder hele tiden efter at jeg er kommet hjem fra ferie, så jeg har ikke haft tid til at få taget ordentlige billeder. Og jeg vil gerne have at det bliver et rigtig fedt indlæg! Temaet er nemlig "A Tale of six Cities". Men smut endelig forbi mine blogveninder og se deres fortolkninger af deres byer fra hhv. Australien, Canada og USA.

My post for this months Six Take is delayed. I'm working all the time after getting home from Barcelona, so I haven't had the time to shoot it. And I really want it to be an awesome post! The theme is "A Tale of six Cities". But please stop by my blogger friends and have a look at their interpretations of their cities from Australia, Canada and the USA.


Jessica of TooManySequins
Karen of CurvyCanadian

No comments:

Post a Comment