Aug 8, 2011

Give me boots and boysI dag hentede jeg mine nye støvler på posthuset (i silende regnvejr- hvad sker der for den danske sommer?). De er fra Blink og jeg bestilte dem fra Asos. Jeg har ledt efter det perfekte par til efteråret i et stykke tid, og disse opfylder alle mine kriterier! De er ankelhøje, grå/brune, har lidt hæl og er i den trendy westernstil. De kan købes lige her (endda på udsalg!). Jeg glæder mig til at gå med dem!

I picked up my new boots at the post office today. They're from Blink and I got them via Asos. I've been looking for the perfect pair of fall boots, so when I came across these, I had to have them. They match so many of my criterias: they're ankle boots, grey/brown, have a low heel and are right on trend, with their western style. You can get them right here (on sale even!). Can't wait to wear them!

4 comments:

  1. De er ret fine, men er det den grå eller den brune, det kan jeg ikke lige gennemskue?

    ReplyDelete
  2. Det er den brune. Men pga. det slidte look, ser de også lidt grå ud. Først troede jeg at de havde sendt den forkerte farve faktisk, huskede dem som mere mørkebrune. Men efter at have tjekket hjemmesiden og gjort læderet lidt vådt, kunne jeg godt se at de var brune. Var lidt i tvivl om, hvilke jeg skulle vælge. Nu er det lidt som om at have fået en mellemting, hvilket faktisk er ret perfekt!

    ReplyDelete
  3. Det er jo noget nær perfekt - tak for hurtigt svar!

    ReplyDelete