Aug 17, 2011

My endless love


Det er ikke ofte, at jeg blogger om andre end mig selv, men jeg synes det var på tide at dele ud af kærligheden. Og hvor bedre at starte, end ved mit hjerteblod? Dette er min utroligt smukke og fantastiske lillesøster, Jannie, som jeg elsker over alt på jorden. Udover at være en af de sejeste piger jeg kender, er hun også den mest trofaste og loyale veninde. Jeg ved at jeg altid kan ringe til hende, hvis det brænder på. Hun læser til sygeplejerske og jeg er pissestolt af hende, for hun klarer sig bare så godt på sit studie. Desuden er hun gift med en hamrende sød fyr, Nikolaj. Han er soldat og kommer hjem fra Afghanistan på lørdag. I næste måned har de 1-års bryllupsdag- jeg fatter ikke hvor tiden bliver af! Det synes som var det i går, at jeg lærte hende at lægge make-up og hvad der var smart at gå i. Nu klarer hun det hele selv- og på en virkelig cool og casual måde. Hun har en rigtig fed stil (det må ligge til familien) og på trods af evig tøjkrise (åh, kender vi det ikke allesammen?), ser hun altid pissegodt ud. Jeg kan desværre ikke lokke hende til at starte en blog, men jeg lover at hun kommer til at dukke op på min engang imellem.

Tak fordi du altid er der for mig, min Bagetto. Og tak fordi at du støtter op om min blog og altid har tålmodighed nok til, at tage tusindvis af billeder til den. Tak fordi at du altid siger at jeg ser godt ud og tak fordi du er som du er! Jeg elsker dig.

I don't often blog about anyone besides myself, but I thought it was about time to share some of the love. And where better to start, than with my own flesh and blood? This is my incredibly beautiful and amazing little sister, Jannie, who I love more than anything in the World. Besides being one of the toughest chicks I know, she's also the most loyal friend. I know that I can always call her, if I need some advice or just someone to listen. She is studying to become a nurse and I'm so proud of her- she does amazingly well at her school! She's also married to a really nice guy, Nikolaj. He's a soldier and will be back from Afghanistan this Saturday. Next month they have their 1st anniversary- I really don't know how time flies by so fast. It seems like it was only yesterday that I was teaching her how to wear make-up and dress cool. Now she's managing that all on her own- and in a badass way may I add! She's got great style (it must run in the family) and despite an eternal outfit crisis (how well don't we all know this?), she always looks amazing. Unfortunately I can't get her to start her own blog, but I promise you she'll appear on mine once in a while.

Thanks for always being there for me, my Bagetto. And thanks for supporting my blog and always having the patience to shoot thousands of pictures for it. Thanks for always telling me that I look good and thanks for being you! I love you.

5 comments:

 1. Åh hvor er det sødt af dig søs.. Kneb en lille tåre eller fem...!
  Elsker også dig af hele mit hjerte og er så stolt af hvor du er i dag og at du er min søster!
  <3

  ReplyDelete
 2. Heeey! Mega lækker søster der! Kan jeg ikke få hendes nummer!! Så skal hun nok droppe ham soldater-frans der..!

  ReplyDelete
 3. @søster: Åååhr <3

  @Anonym: Nikolaj, du ER gennemskuet ;)

  ReplyDelete
 4. I er smukke piger begge to :-)

  ReplyDelete