Aug 6, 2011

My love has concrete feet

Jumpsuit: Zizzi
Top (actually a skirt): Asos
Booties: Asos
Thin bangles: Primark
Big bangle and belt: unknown
Necklace: GlitterEfter arbejde forleden tog min veninde og kollega, Anna, disse billeder af mig i parkeringshuset på Fisketorvet. Støvletterne havde jeg selvfølgelig ikke på mens jeg arbejdede- det kan jeg ikke holde til, slet ikke i 10 timer. Men de er altså alt for cool. Det var også dem jeg havde på til Copenhagen Fashion Week-festen. Har I lagt mærke til, hvor god jeg er blevet til at gå med bare arme? Jeg må indrømme, at jeg er lidt stolt af mig selv. Efterhånden er det blevet en vane og jeg tænker (næsten) ikke over det længere. 

After work the other day, my friend and co-worker, Anna, took these pictures of me in the parking house. I obviously didn't wear these stiletto booties while working- I'm not that tough, at least not for 10 hours straight. But they are awesome! As you may have seen, I also wore them to the Copenhagen Fashion Week Party. Have you noticed how good I've gotten at showing my arms? I have to admit that I'm kind of proud of myself. By now it's become a habit and I (almost) don't even think about it.

7 comments:

 1. Great outfit! I wish we had such cute Zizzi pieces here!

  ReplyDelete
 2. Thanks, sweetie. There is talk about a webshop, but I'm not sure how long it's gonna take for it to launch. Will definitely let you know, a lot of my international readers like the Zizzi clothes! x

  ReplyDelete
 3. the necklace is an awesome accessory!!! :)

  sarah rose
  zezaftig.blogspot.com

  ReplyDelete
 4. You look fab! AS USUSAL!!

  Jessica xox
  www.toomanysequins.blogspot.com

  ReplyDelete
 5. I just love the necklace it's so beautiful! I love how you have styled this outfit, it's flawless x

  ReplyDelete
 6. Thank you so much! I feel blessed to have such lovely readers x

  ReplyDelete