Aug 26, 2011

Photoshoot part 3

Top: City Chic
Jeans: Zizzi Jeans
Boots, cross ring & earrings: Asos
Clutch: Pieces
Black ring: H&M
Skull ring: Glitter


Cardigan: Zizzi
T-shirt: Katherine Hamnett @Evans
Shorts: Zizzi Jeans
Shoes: Converse All Stars
Bag: unknown
Winged ring: Friis & co.
Grey bracelet & skull ring: Glitter
Black bracelet: monki
Earrings & cross ring: Asos
Necklace: bit'avant


Dette er den tredje og sidste del af mit photoshoot med Mathilde. Udover at jeg står en smule fro spredt med benene på billede nr. 2, er jeg ret tilfreds med resultatet. Jeg glæder mig til at prøve kræfter med det en anden gang- og måske ikke lave outfitbilleder, men nærmere noget stemningsorienteret. Det gad jeg godt! Jeg var i øvrigt oppe til min eksamen i dag, men da den var skriftlig, går der nok 3 uger før jeg får svar. Jeg tror dog, at det gik. Opgavestillingen var sværere end forventet, så jeg regner ikke med en høj karakter. Bare jeg består, er jeg glad! Nu vil jeg prøve at muge lidt ud i lejligheden... sådan en eksamensperiode tager hårdt på renligheden (af lejligheden, ikke af mig altså! Haha). I morgen skal jeg arbejde og så til fest, søndag kommer min veninde Anna forbi til aftensmad og hjælper desuden med at tage billeder til næste måneds Six Take. Glæd jer!

This is the third and final part of my photoshoot with Mathilde. Besides standing with my legs a bit too far apart in the 2nd picture, I'm quite pleased with these. I'm looking forward to trying this another time- but maybe doing some abstract or inspirational pics instead. I'd like that! My exam was today by the way, but since it was a written exam, I won't know the results until in 3 weeks time or so. I think I did okay though. It was a bit more tricky than I'd anticipated, but I'm just looking to pass. Now I'll try and clean up my appartment. A long period of intense studying leaves my place in an awful state! Tomorrow I have work and then I'm heading to a party, and Sunday my friend Anna drops by for dinner and will help me shoot next months Six Take. Look forward to it!

6 comments:

 1. nydelig farge på håret ditt :) klem fra norge

  ReplyDelete
 2. WOW!!! I love the new hair!! Looking FAB Rikke

  ReplyDelete
 3. you look so amazing! the purple makes your hair POP! love it :)

  xoxo
  Sarah Rose
  ZeZaftig.blogspot.com

  ReplyDelete
 4. Det er nogle rigtig gode billeder du har fået taget :)
  Er det med vilje at jeg er slettet på din blogliste??? :)

  ReplyDelete
 5. Fed hår farve! Nice photoshoot! Thumbs up!

  ReplyDelete
 6. @Anette: Tak! :)

  @Mele & Sarah: Thanks ladies. These were actually taken in July, so my hair has faded quite a bit since. Thinking about going copper now.

  @Christina: Tusind tak!

  @Tina: Tusind tak, søde. Ja, jeg har valgt kun at have de piger stående som poster jævnligt (og som i øvrigt primært handler om tøj og mode). Hvis du for alvor går i krig med bloggen igen, kommer du selvfølgelig på igen :) Det er intet personligt! Knus

  ReplyDelete