Aug 11, 2011

Rocking FallJeg er på besøg hos min familie i Odense, hvor jeg bare slapper af og hygger mig. I dag var jeg med min søster til kaffe hos mormor og aftensmad hos farmor. Dagens outfit har af den grund ikke været specielt interessant, så derfor får I en collage i stedet. Den består af nogle ting, som jeg har kig på til efteråret, og nogle, som jeg allerede har bestilt (jakken og bukserne). De vinrøde farver, samt camel og metallic er meget dominerende til efteråret- og det er heldigvis farver, som klæder mig godt. Hvis ikke I har allerede lagt mærke til det, så har jeg jo en ting for ringe- og for lidt utraditionelle eller sjove smykker. Hvad glæder I jer mest til ved efterårets modetendenser?

I'm visiting my family in Odense, where I'm just relaxing and hanging out. Today I visited my two grandma's together with my sister, and my outfit wasn't anything special. That's why I've made you a collage instead. It consists of items I want for fall, and some are actually on their way to me already (the jacket and the jeans). Wine, Camel and Metallic are huge colours this fall- and luckily they are colours, that suit me quite well. If you haven't noticed already, I have a big thing for rings and quirky jewelry, too. What are you looking forward to the most next season?

3 comments:

  1. Nu må det simpelthen være slut for Bethany med at kigge modeblogs! ER HELT FÆRDIG MED DET!

    ReplyDelete
  2. Ja, helt ærlig- hvad sker der for dig, B? Haha! Jeg synes nu at det er meget hyggeligt, at få besøg af dig engang imellem. Du må meget undskylde, hvis jeg leder dig i fordærv. Forleden tog jeg mig så i at spise Bastognekiks- dem har jeg ellers ikke fået længe (men de er jo megagode!). Du har også en dårlig indflydelse på mig, kan du se!

    ReplyDelete