Sep 12, 2011

And you found me when my circus was in town

Dress: H&M Inclusive
Jacket: Zizzi (borrowed from Anna)
Hat: H&M
Boots & clutch: Pieces
Owl ring: Primark
Pink ring: H&M


Jeg er netop hjemvendt fra en weekend i Billund sammen med mine søde kolleger og en masse andre Zizzi-piger. Cheferne i Ballgroup havde inviteret os til "Plus Weekend", hvor vi lørdag aften havde middag, fest, fri bar og dans. Søndag havde vi foredrag med Lotte Heise, fik stylingtips af frisør og make-up-artisten Mike, fik efterårs- og vinterkolletionerne fra Zizzi, Zay og ZJ præsenteret, så modeshow og rippede kollektionsprøver. Det var et rigtig godt arrangement og jeg hyggede mig enormt meget med mine kolleger- især Anna, som jeg delte værelse med. Der kommer rigtig meget fedt tøj i butikkerne i de næste par måneder, kan jeg godt love jer! Selvom jeg ikke var enig i meget af deres styling, så har de virkelig formået at lave nogle cool og edgy ting. Bl.a kommer der bukser med imiteret læder, fede jeans med et mørkegråt, forvasket look, sorte jeans med en blank overfladebehandling, en sort blazer med imiteret læder, en kort imiteret pelsjakke, en sort bolero med  kæder på skuldrene, lange, chunky striktrøjer, cardigans med læder på albuerne og mange flotte bluser/tunikaer med flagermusærmer og kappeeffekt. Jeg glæder mig virkelig til at få tingene i butikken (og købe mig fattig i dem...). Jeg kunne ikke lade være med at få associationer til carmakoma, da jeg så meget af det sorte, edgy tøj- men det er kun fedt! Watch out, Zizzi is coming!!!

Lørdag aften havde jeg min nye kjole fra H&M Inclusive på. Jeg havde ikke planlagt at købe noget derfra, men da der kom udsalg på udsalget og jeg fik yderligere 50%, kunne jeg ikke dy mig for at prøve nogle af tingene. Jeg havde læst hos mange andre bloggere, at størrelserne skulle være ekstremt små, så jeg bestilte to kjoler i størrelse 54 og en nederdel i 52. Det er to størrelser større end jeg normalt bruger. Kjolen her passer mig okay. Den er stram over brystet, men fordi der er chiffon udover, kan jeg stadig bruge den. Den anden kjole jeg bestilte kunne jeg slet, slet ikke passe og solgte den derfor videre til en veninde. Nederdelen passer mig rigtig godt, og den skal I nok også få at se på bloggen. Jeg er ligeglad med, hvad der står i nakken på mit tøj, men jeg synes altså at det er lidt vanvittigt, at H&M laver deres plus-size-tøj SÅ småt. Havde det ikke været fordi jeg stort set ikke skulle betale noget for tøjet, havde jeg ikke bestilt det. Når det så er sagt, synes jeg at kjolen her er superflot. Det er en god længde og farve og kvaliteten virker fin. Da jeg ikke lige var i humør til prinsessestilen, satte jeg min nye hat og mine chunky støvletter, samt sokker til. Jeg er virkelig glad for resultatet! Jeg håber at I også har haft en dejlig weekend!


I have just returned from a weekend in Billund with my wonderful colleagues and a lot of other Zizzi girls. Our chefs in Ball Group had invited us to "Plus Weekend" where we had dinner, free bar and dancing Saturday night. Sunday we had a lecture with danish actress/ex-model/entertainer Lotte Heise, got styling tips from hairstylist and makeup artist Mike, we were presented the autumn and winter collections fromZizzi, Zay and ZJ , saw a fashion show and cleaned out the samples. It was a really good event and I enjoyed myself tremendously with my colleagues- especially Anna, who I shared a room with. There'll be a lot of  amazing clothes in stores over the next few months, I can tell you! Although I did not agree with many of their styling choices, they have really managed to make some cool and edgy stuff. Some of the things that caught my eye were faux leather pants, jeans with a dark grey, washed look, black jeans with a shiny  treatment, a black blazer with faux leather, a short faux fur jacket, a black bolero with chains on the shoulders, long, chunky knit sweaters, cardigans with leather patches at the elbows and a lot of cool blouses/tunics with batwing sleeves and cape effect. I'm really looking forward to getting these things and more in store (and spend all my hard earned money on them ...). I couldn't help but having associations to carmakoma when I saw a lot of the black and edgy clothing- but that's just great! Watch out, Zizzi is coming!

Saturday evening I wore my new dress from H&M Inclusive. I hadn't planned on buying something from there, but since there were sales on the sale and I got another 50% off, I had to try some of their things. I'd read that many other bloggers found the sizes extremely small, so I ordered two dresses in a size EU54 (UK26) and a skirt in 52, which is two sizes larger than I normally use. This dress suits me fine. It's tight across the chest, but because there's a chiffon layer, I can still use it. The second dress I ordered did not fit at all and I therefore sold it on to a friend. The skirt fits me really well, and you'll  probably get to see it on the blog soon. I don't care what size it says on the tag, but I think that it's a little crazy, that H&M make their plus-sizes so small. Had it not been because I hardly had to pay anything for the clothes, I wouldn't have ordered it. That being said, I think that this dress is really pretty. It's a good length and color and the quality seems fine. As I wasn't in the mood for the whole princess look, I paired the dress with my new hat, chunky boots and socks. I'm really happy with the result! I hope you all had a great weekend x

10 comments:

 1. It's the first time I come across you blog and i've been lurking and like it! You look so nice in that dress and yes, it's quite anoying that sizes are smaller than they should! In Spain every size is smaller than EU average size guide, for example if you use UK20/EU48 in Spain will be a 52! crazy I know!! Ok, sorry for rambling a lot, ha! xx

  ReplyDelete
 2. I really REALLY love this dress. I wish H&M plus would come to the US. You styled it perfectly.

  http://turquoiseandtangerine.blogspot.com/

  ReplyDelete
 3. Great outfit and amazing colour on you!
  I am enjoying evry entry of your blog and must say your style is real inspiration.

  ReplyDelete
 4. SUPER flot kjole:) Godt valg!
  Når du nu skriver, at du har bestilt dine varer fra H&M Inclusive - er det så bare fra H&Ms online store eller? Synes nemlig ikke jeg har kunne finde det alle de gange jeg har forsøgt her over sommeren....

  ReplyDelete
 5. Super, super fin kjole!
  Og jeg må altså også have anskaffet mig en hat snart. :-)

  Stine
  www.bigfashionideas.blogspot.com
  (a plus size blog)

  ReplyDelete
 6. your dress looks absolutely fabulous. love it! :)

  xo
  A_Riot
  www.thickthreads.net

  ReplyDelete
 7. Elsker, elsker, elsker din hat!! Den er SÅ fed.. Tror måske selv at jeg lige bliver nødt til at tage ind og kigge lidt på den. :)

  God aften.

  Vh. Cæcilie Sofie
  http://somethingsalt.com

  ReplyDelete
 8. Thanks so much ladies, you are all so incredibly wonderful! x

  Tusind tak, søde piger. Jeg ved ikke om hatten stadig kan opdrives, det var den sidste i min H&M. Men mon ikke? Jeg er også bare helt vild med den (tydeligvis) :)

  ReplyDelete
 9. Thank you sooooo much for your lovely comment, so I could find you and your fabulous blog.
  I am adding you to my blogroll inmediately.
  I would love to follow you in google follow, too, but cannot find it.
  XXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

  ReplyDelete