Sep 5, 2011

You can leave your hat on (hobo style)


Top, trousers & cardigan: Zizzi
Shoes: Deichmann
Hat: H&M
Belt: Dorothy Perkins
Rings: market in France


I dag har jeg været på arbejde og efterfølgende ude at rydde det sidste op efter introfesten på tyskstudiet i fredags (dvs. aflevere pant og ubrugte sodavand mm.). Det var en rigtig fed fest og de er simpelthen så skønne de nye studerende- på trods af at de er meget små. Suk, jeg er efterhånden en gammel kone derude! Hele mit outfit bestod af nye varer fra Zizzi og jeg er mildest talt vild med det! Jeg har aldrig ejet et par højtaljede bukser og var også vildt meget i tvivl om, hvorvidt jeg kunne "bære det". Men de er bare så behagelige at have på og paperbag trousers er stadigvæk superhotte, så jeg kastede mig ud i det. For mig er det altid et rigtig godt sted at starte, at tage ting jeg er i tvivl om på når jeg skal på arbejde. Sådan forelskede jeg mig fx. også i min buksedragt. I butikken er der ingen mærkelige blikke, der er kun kærlighed og en masse skønne plus-size piger, så dér føler jeg mig altid godt tilpas. Efter et par timer i tøjet var jeg heller slet ikke i tvivl længere- jeg elsker dette look! Jeg håber at I alle har haft en dejlig weekend.

P.S.: Undskyld at billedkvaliteten er så ringe, men det er fordi jeg tog dem indenfor med selvudløser.

Today I've been at work and afterwards went to clean the rest up after the party for the new students at Uni, that we had Friday. It was an amazing night and they're all awesome people- though they are quite young. Sigh- I feel like an old lady sometimes. My entire outfit was new and everything is from Zizzi. I love it, to say the least! I've never owned a pair of high waisted trousers and I was very much in doubt in regards to if they'd be flattering on me. But they are just so comfortable and paperbag trousers are still hot, so I went for it. Wearing new stuff that I'm uncertain about to work, is always a good place for me to start. That's how I came to love my jumpsuit. There are no weird glances, only love and a lot of fabulous plus-size ladies there, which is why I always feel comfortable at work. After wearing this for a few hours all of my doubts vanished- I am officially in love with this look! I hope you've all had a great weekend. 

P.S.: I'm sorry about the poor quality of the photos, but it's because I did them inside with my self-timer.


9 comments:

 1. Loves it! Especially the hat - this has a whole look has a really mod type of vibe to it :)

  Jessica xx
  www.toomanysequins.blogspot.com

  ReplyDelete
 2. Love the look. Very depression era (US circa 1930's) chic. Did you dye your hair again or is it just fading? I am wanting to dye mine but can not decide what I would do it.

  http://turquoiseandtangerine.blogspot.com/

  ReplyDelete
 3. Kan godt lide cardi'en, men kommer ikke til at turde højtalje nogensinde tror jeg... Min bag er ca min bedste asset, og har aldrig set nogen få en god bag i højtalje.
  Elsker også hatte, men en total mangel på baghovede gør at det ser ret dumt ud desværre.

  ReplyDelete
 4. Det er virkelig et lækkert look til dig. Elsker hatten:-)
  frkforsom.blogspot.com

  ReplyDelete
 5. i have a hat just like that! i bought it as a costume for halloween-- i dressed like the main character of clockwork orange :) but now i wear it with outfits! you look fabulous as always and i love your drapey cardigan!

  xoxo
  sarah rose
  zezaftig.blogspot.com

  ReplyDelete
 6. Fed blog og fedt outfit!

  Milana fra modeverden.dk

  ReplyDelete
 7. Love the hat so much, and the top!

  ReplyDelete
 8. hvor er det dejligt at se en "må jeg sige stor pige" blogge..
  jeg er selv en stor pige og har en blog med min veninde.. jeg har længe være i tvivl om om jeg kunne få mig til at ligge dagens outfit op nu når jeg ikke har den smukke slanke krop som så mange andre blogger.. men du giver mig lidt mod og tænker når jeg ser at du ser så godt ud på billeder er det måske ikke så slemt.. det er stadig noget jeg skal tage mig mod til men er meget inspireret ... og lækkert outfit... jeg har også tænken omkring kan jeg virkelig gå i højtalende bukser når nu jeg har den størrelse.. bliver bar så glad, når man kan se man ikke er alene med disse tanker og at der er flere store piger som elsker mode.. mode og stil burde jo ikke have en størrelse !!

  kig endelig forbi
  http://playfulfashion.blogspot.com/

  ReplyDelete
 9. @Jess: <3

  @Nikol: It's just fading... I want to dye it agai, but, like you, I don't know what colour! Too many to choose from ;)

  @Gry: Så er der sikkert så meget andet der klæder dig, din bag og dit hoved ;)

  @Frk: Tusind tak!

  @Sarah & Michaela: Thanks you, you are always so sweet! x

  @Milana: Mange tak ;)

  @Viggo: Tusind tak, jeg bliver altid så glad og varm indeni når jeg hører, at jeg kan inspirere andre. Jeg er sikker på at du kan gøre det! Det handler bare om at springe ud i det :)Stil burde ikke have en størrelse- jeg er meget enig!

  ReplyDelete