Oct 9, 2011

Don't you forget about me

 Dress: Evans
Blazer: carmakoma
Boots: Bianco
Necklaces: bit'avant (cross), Glitter (short) & unknown (long)
Ring & hat: H&M

I går var jeg til kandidatfest for en af mine venner og blev overtalt til at tage lidt billeder til bloggen. Undskyld, hvis det skinner igennem at jeg har drukket et par genstande. Mit look var lidt 80'er-inspireret, da jeg har set en del Molly Ringwald-film på det seneste. I må i øvrigt også undskylde, at jeg ikke har blogget så længe og at jeg endnu ikke har lavet mit Six Take, men jeg synes jeg mangler min blogging mojo for tiden. Tror bare det er fordi jeg er stresset pga. arbejde, BA og økonomi. Jeg regner med at vende stærkt tilbage, så jeg er utrolig glad for, at I bliver hængende! Håber at I har haft en dejlig weekend!

Yesterday I went to a party for one of my friends who just got his masters degree, and I was persuaded to take some pics for the blog. I'm sorry if you can totally tell that I'd had a few drinks. My look was kind of 80's inspired as I've watched a lot of Molly Ringwald movies lately. I also have to apologize for my lack of posts lately, especially my Six Take (No H8). I feel like I've lost my blogging mojo due to stressing over work, Uni and finances. I expect to be back again soon, so I'm really happy you're all sticking around. I hope you've had a great weekend!

6 comments:

 1. Jeg elsker den det tunica fra Evans so du har på i din "sticky Sweet Danish" banner! *Puha!* It had too come out :) Anyways super cute outfit you have on for this OOTD - a little shooked that the hats from H&M. I never find any hats I like at H&M but the one you have on looks super cute. And no - we will never forget you! :)

  ReplyDelete
 2. Loving it! I want to call you Pippy Long Stockings with the hair though.. its super cute! :)

  ReplyDelete
 3. cute outfit! so stylish love it :)

  xo
  A_Riot

  ReplyDelete
 4. I love the 80s, and you are beyond fabulous.
  XXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

  ReplyDelete
 5. cute! as always!


  emilie

  ReplyDelete
 6. Tak and thanks everyone! Your support means so much to me xoxox

  ReplyDelete