Oct 31, 2011

Pleather, sequins, colour- BOOM!


Se, hvad der er på vej med posten til mig! Fordi der er godt gang i min salgsblog, besluttede jeg mig for at jeg godt måtte købe lidt nyt- men at så skulle det også være nogle fede statement pieces. Og det synes jeg at jeg har fundet. De er allesammen fra Dorothy Perkins og jeg glæder mig SÅ meget til at modtage dem! Jeg var så heldig at benytte mig af en 25% rabatkode, så jeg fik det hele lidt billigere. Nu er jeg ved at finde mig et nyt (brugt og billigt) digitalkamera, da mit blev stjålet i fredags. Derfor får I desværre ikke mit Halloween-outfit at se, da billederne derfra jo lå på hukommelseskortet, som også er gået tabt. Er rigtig ked af det! Mit dankort blev også stjålet, men det fik jeg spærret med det samme. Trist at der skal findes så dumme mennesker. Håber at I har haft en god weekend og en fed Halloween!

Look what's on it's way to me! Because I've started selling items, I allowed myself to buy some new clothes- but they had to be statement pieces, bringing oomph to my wardrobe. And I think these will do the trick! They're all from Dorothy Perkins and I can't wait 'til they get here. I was lucky enough to take advantage of the 25% discount, so they were a little cheaper than shown here. Now I'm looking for a new (used and cheap) camera, as mine was stolen Friday along with my memory card containing the pictures of my Halloween costume. So I won't be able to do our Six Take with the Halloween theme. I'm so upset about it! My creditcard was stolen, too, but I got that blocked immediately. It's sad  to know there are idiots like that out there. I hope you've had a great weekend and an awesome Halloween!

3 comments:

 1. Så æv med tyveriet! Du kan bare sige til så hjælper jeg gerne med at tage et par outfit-billeder med mit Canon EOS :-)

  Jeg har luret på både pleather bukserne og pailletjakken hos DP, så glæder mig meget til en anmeldelse! ;-)

  -Karina (hvis google account ikke virker på jobbet ;-))
  copenhagencurves.blogspot.com

  ReplyDelete
 2. Oh, man sorry to hear about your stuff getting stolen.

  I have t say I was super excited about the clothes you've chosen. They are amazing. I am obsessed with sequins, pleather and colour at the moment. Glad someone else is too! :)

  http://siansfatshionrags.blogspot.com/

  ReplyDelete
 3. Wow nogle fine ting, specielt skoene er jeg heeelt tosset med!
  Glæder mig til at se det i action.

  Stine
  www.bigfashionideas.blogspot.com

  ReplyDelete