Nov 30, 2011

All good things come to those who wait...


Et lille smugkig på nogle detaljer til fredagens outfit, hvor jeg skal til årets største fest på studiet: Julefrokosten. Traditionen tro er det 1. semester som står for arrangementet og jeg glæder mig til at se, hvad de har fået stablet på benene. Jeg går all-in på mit outfit, som byder på både tyl, pink og glimmer. På lørdag afslører jeg resultatet i decembers Six Take. Er I spændte? Jeg er!

Here's a sneak peak at some of the details for my outfit this Friday, where I'll be attending the biggest party of the year at Uni: the Christmas Party. As usual it's the new students (freshmen) that are planning it, so I'm excited to see what they've come up with. I'm going all in with tulle, pink and glitter. This Saturday, all will be revealed in December's Six Take. Are you excited for the result? I am! 

4 comments:

 1. Jeg gætter på at det er tyl og blondekjolen fra Asos Curve! Den har jeg i hvert fald luret på. Perfekt til rock ballerinaer ;-)

  ReplyDelete
 2. Haha, Anna. Du må vente ligesom alle andre!

  Tjah... nu får vi at se, Karina :P

  ReplyDelete
 3. Yaaay!!! I am loving the pink!!!! Is it the tutu skirt from Asos???
  Enjoy the party!

  ReplyDelete