Nov 20, 2011

As we walk in the fields of gold

Sheer blouse: Zizzi
Top: ZJ (Zizzi Jeans)
Sequin skirt: Vero Moda
Tights: Evans
Necklace: H&M
Clutch: monki
Hair bow: Glitter
Boots: Pieces


Som lovet afslører jeg nu, hvad den fine pailletting fra Vero Moda er: en nederdel! Da jeg så denne labre sag i vinduet, måtte jeg bare ind og prøve den. Det er en XL og den sidder perfekt. Det beviser bare, at man ikke skal lade sig begrænse af størrelser- jeg finder tit fine ting i "almindelige" butikker. Jeg er helt tosset med pailletter for tiden og selvom dette ikke er den mest praktiske genstand i min garderobe, så elsker jeg den! Og så bliver jeg bare så glad og i godt humør når jeg har den på. Kender I det? 

As promised I'll reveal what the gold sequins from my last post are: it's a tube skirt! When I saw this fierce piece in the store window, I had to try it on. It's an XL and it fits perfectly. This only goes to show that you shouldn't let sizing stop you- I often find cute stuff in "regular" stores. I'm crazy about sequins at the moment and even though this isn't the most practical item in my closet, I love it! And wearing it makes me happy and instantly boosts my mood. Do you know that feeling?

13 comments:

 1. How can you not feeling happy when your wearing sequins......and looking fabulous xxx

  ReplyDelete
 2. oh yes I LOVE the skirt!!!

  shaZAAAAM!!!

  ReplyDelete
 3. Best ever outfit on you, ahhhhhhhhhhhhhh
  That skirt is a dream, and I love the way you are wearing it.
  Gorgeous.
  XXXXXXXXXXXXXXX

  ReplyDelete
 4. You ladies are simply amazing, thank you so much!!! xoxo

  ReplyDelete
 5. Wauw et fint outfit. Jeg er opså helt besat af palietter for tiden, så jeg er gået i gang med at sy en palietkjole. Kig forbi:
  frkforsom.blogspot.com

  ReplyDelete
 6. Super flot outfit og passe perfekt hvis man skal til julefrokost ;)

  XoXo Rikke
  ImRiley.org

  ReplyDelete
 7. Super kuul! Men minder mig bare om at jeg ENDNU ikke har fundet julefrokost-ourtfittet!

  ReplyDelete
 8. @frkforsom: Mange tak! Jeg læser lidt med nu :)

  @Vanoue: Thanks honey!!!

  @Rikke: Det har du nok ret i! Men i min verden passer pailletter til alt :P

  @Gry: Tak, Gry! Det perfekte outfit kan være svært at finde, men du har vel lidt tid endnu?

  ReplyDelete
 9. is there any left in the store because it is SOLD OUT online :( s or m sizes.)?

  ReplyDelete
 10. Thanks Monique!!!

  xoxoJ: The skirt? I'm not sure, I haven't been to any of their stores since. Sorry!

  ReplyDelete
 11. Ja dette indlæg slåt jo så fast med sytømmer søm, at jeg skal følge din blog - jeg har det nemlig også med at kunne passe nogle ting fra "alm" butikker, som altså er mere spændende... Sås jovt at se, hvilke styles du finder, så jeg måske kan abe efter...

  ReplyDelete