Nov 15, 2011

How can they see with sequins in their eyes?

Jeg syntes lige at I skulle se mine nyeste accessories. 
Jeg elsker ringe- især den chunky og anderledes slags! Så da jeg faldt over disse fra Glitter, måtte jeg eje dem. Glitter er i øvrigt blevet et af mine yndlingssteder at finde cool smykker. Indrømmet, kvaliteten er ikke vildt god og efter et stykke tid får jeg også grønne fingre af ringene... men det er en overkommelig pris og jeg har nok heller ikke tænkt mig at rende rundt med en ørn på fingeren i adskillige år, haha. Jeg har desuden lige købt mig en kæde til mit Coexist-vedhæng, samt et nyt vedhæng i form af et kors. Jeg synes at de to spiller meget godt sammen og repræsenterer såvel min baggrund, men også min tro på at vi alle skal have lov til at følge vores egen overbevisning og sagtens kan leve side om side. Derudover er kors jo også hotte i modebilledet... (score!)

I thought I'd show you my newest accessories.
I love rings- especially the chunky and different kind! So when I saw these, I knew I had to have them. Glitter has become one of my favourite places to shop for cool jewelry. I admit that the quality isn't the best and my fingers do tend to turn green after a good while... but the prices are affordable and also I'm not planning to wear a huge eagle on my finger for several years, LOL. I also bought a chain for my Coexist charm and also a new charm in the shape of a cross. I think those two go well together and represent not only my background, but also my believe, that everyone should be able to stay true to their own faith with us all just co-existing. Also crosses are super hot right now... (score!)

 Rings: Glitter
Chain & charms: Pilgrim (Coexist is from a previous collection)

Nå ja og så købte jeg denne skønne pailletsag fra Vero Moda. 
Kan I gætte, hvad det er? Jeg lover at vise den i al sin pragt snart.

Oh yeah, I also bought this super cute sequinned thing from Vero Moda. 
Can you guess what it is? I promise to show it to you very soon.

4 comments:

 1. oh love the eagle and the coexist necklace! soooooo cool! lovely :) i know the issue with the green skin afterwards but its hard not to buy all this cute stuff for such an affordable price! :)

  xo
  A_Riot

  ReplyDelete
 2. Cool smykker Rikke!
  Jeg var i Gina Tricot forleden og der har de rigtig mange fede smykker lidt i samme stil -især deres ringe ville du kunne lide -tjek det ud:-)

  Knus Anja

  ReplyDelete
 3. That eagle ring is awesome....I'm a huge fan of statement rings too xxx

  ReplyDelete
 4. I adore your ring and pendant and want to see that glitter on you.
  XXXXXXXXXXXXXX

  ReplyDelete