Nov 1, 2011

Six Take: Halloween

Jeg troede egentlig ikke at jeg kunne lave mit Halloween-indlæg, fordi mit kamera og hukommelseskort blev stjålet til Halloweenfesten i fredags. Men så kom jeg i tanke om, at jeg havde øvet min make-up et par dage i forvejen og taget billeder af det. Det er ikke de bedste billeder og jeg endte også med at vælge både en anden top til mit kostume (og at rive den i stykker), at male "øjnene" blå i stedet for rødbrune og at smøre mig ind i teaterblod (på billederne her øvede jeg mig bare med læbestift). Desuden havde jeg iturevne lilla strømpebukser, lilla leopardmønstrede knæstrømper, et tyndt, sort bælte og røde ballerinaer på, samt en cupcake-madkasse som håndtaske og regnbuefarvede negle. Men her kan i da få et indtryk af, hvad mit kostume bød på. Jeg skulle forestille en død manga-/animepige. Mit hår satte min ven Kristian som høje rottehaler der blev krøllet dukkeagtigt. Det var et kæmpehit og jeg er SÅ ærgerlig over ikke at have et eneste billede fra festen. Det så megacool ud med teaterblodet! Husk at kigge forbi de andre piger fra Six Take (links er under den engelske tekst)!

I didn't think I was gonna be able to do my Halloween post, as my camera and memory card was stolen at the Halloween party Friday. But then I remembered that I'd prcaticed my make-up a few days in advance and taken pictures of it. They're not great and I also ended up choosing another top (and totally ripping it), painting "the eyes" blue instead of red/brown and covering myself in theatre blood (in these pictures I just practiced with lipstick). Besides that I wore purple, torn up tights, purple cheetah print kneehigh socks, a black skinny belt, red flats, a cupcake lunchbox as a purse and rainbow coloured nails. But at least you can get some sort of idea of my costume. I was supposed to be a dead manga/anime girl. My friend Kristian did my hair- he made high pigtails and curled them like a doll. It was a huge success and I'm SO upset I don't have a single picture of the finished outfit or from the party. It looked smashing with all the theatre blood!

Don't forget to check out my fellow six takers:

- Jess of TooManySequins
- Karen of Curvy Canadian
- Yoli of Diva in deep thought
- Sarah of Queensized Flava
- Jessica of Chic in every city

8 comments:

 1. Wauw det ser sejt ud. Eller bare mega spooky. Det er virkelig godt lavet:-)
  frkforsom.blogspot.com

  ReplyDelete
 2. Sikken en fantastisk... spændende og anderledes makeup..
  Det er virkelig flot lagt Rikke!

  Stine
  www.bigfashionideas.blogspot.com

  ReplyDelete
 3. Nice.. That looks soo cool! :-D

  ReplyDelete
 4. I think they are absolutely fabulous.
  The eye make up is so impressive, ahhhhhhhh. love all of them.
  XXXXXXXXXXXXXXX

  ReplyDelete
 5. I love your costume idea. Really original.

  The make-up looks amazing. I love your extra set of eyes. :)

  http://siansfatshionrags.blogspot.com/

  ReplyDelete
 6. AMAZING!! love the eye makeup! So great!!

  Well done love!!

  xxJess

  ReplyDelete
 7. cool! very creative outfit choice! im so sorry to hear about your camara being stolen! argh!! stupid thiefs!!

  xo
  A_Riot

  ReplyDelete