Nov 25, 2011

Smells Like Teen Spirit (feat. Vlog #4)

Shirt: Yours Clothing (previous collection)
Top: ZJ ( Zizzi Jeans)
Shorst: DIY from a pair of New Look Jeans
Beanie: H&M
Tube scarf: bit'avant
Sneakers: Converse
Belt, socks, tights & ring: unknown


Her får I lige et hurtigt blogindlæg, som I kan hygge jer med denne fredag aften, hvis I da er hjemme og anstændige, ligesom jeg. Arbejdet kalder i morgen, så jeg er artig og ser blot finalen i Vild med dans. På trods af at jeg ikke har set et eneste afsnit denne sæson. Som ægte musicalpige, må jeg jo holde med Silas. Vi ser, hvad der sker! Dagens outfit er ret casual og 90'er-inspireret, jeg har bare været hjemme og læse til min BA. Jeg har også lavet en ny video, hvor jeg fortæller lidt om, hvad der sker i mit liv for tiden. Men jeg er altså ikke helt så trist, som jeg (selv synes at jeg) virker. Anyways: god weekend!

Here's a little post to keep you warm this Friday night, if you're at home like I am, that is. Work is waiting for me tomorrow, so tonight it's just me and Dancing with the Stars. Today's outfit was very casual and kind of 90's, I've just been home studying. I've also done a new vlog, where I tell you a bit about what's going on in my life at the moment. But I'm not as sad as (I think) I seem in it. Anyways: have a great weekend!

   

4 comments:

 1. So nice to hear your voice.
  XXXXXXXXXXXXXX

  ReplyDelete
 2. Dejlig ærlig video-blog. Jeg kender godt det med at skubbe projekter foran til de ikke kan skubbes længere. Er sikker på at din BA-rapport blir rigtig god - god læse/arbejdslyst:)

  ReplyDelete
 3. @Sacramento: Thanks, sweetie. I always enjoy hearing other bloggers voices, too. It kind of makes it a bit more personal, I think :)

  @Anonym: Mange tak! Jeg håber at du får ret :)

  ReplyDelete
 4. Oh my god I want to look like this sooooo baaaaddddd.
  Love it.

  ReplyDelete