Nov 12, 2011

The Path to Victory


Top: ZJ (Zizzi Jeans)
Crop jacket: Zizzi
Pleather pants: Dorothy Perkins
Boots: Creme Fraiche
Rings: Glitter
Necklace: Corso Studios (Etsy)
Earrings: Pilgrim
Clutch: vintage

 

Så er jeg tilbage! Har I savnet mig? Jeg har fået "nyt" kamera (min svogers gamle) og jeg har planer om at lave indlæg flere gange om ugen igen. Disse billeder er dog taget med mine forældres kamera.

I går var jeg til koncert i Odense. Det var min ven Mortens band, Heidra, der spillede på Kansas City sammen med to andre vikingemetal-bands. Jeg har været til koncert med dem før i København, men det var en meget federe oplevelse denne gang. Stemningen var bedre, der var flere mennesker, lyden var i top og Morten gav den virkelig gas. Normalt er det jo slet ikke min type musik, men jeg er så småt begyndt ikke blot at vænne mig til den, men faktisk synes om den. Det er fedt at udfordre sig selv og udvide sin horisont! 

Ligesom sidste gang, havde jeg valgt ikke at udfordre skæbnen og at lade mit blomstrede, lyserøde tøj blive derhjemme. Jeg kastede mig istedet ud i et rock-chick-look med mine nye pleather-bukser, som jeg synes er megafede. Jeg var bange for at de ville blive klamme og varme at have på, men det var slet ikke tilfældet! Det eneste problem jeg havde med dem var, at de er lavtaljede og kan finde på at glide lidt ned, når jeg sætter mig. Men det løser en længere top. Jeg fik desværre ikke taget detaljebilleder af min halskæde, men det er den jeg bruger på første billede af dette indlæg. Jeg elsker True Blood og titelsangen, hvor teksten er hentet fra, er virkelig fed. Desuden har den lille jakke en cool albuedetalje med flade metalnitter. Den må I se en anden gang. Alt i alt var jeg godt tilfreds med mit outfit og havde en virkelig god aften! Hvad har I lavet denne weekend?

I'm back! Have you missed me? I've finally got my hands on a new camera (actually my brother-in-law's old one) and I'm planning on posting more regularly again. These pics however, were taken with my parents' camera. 

Last night I was at a concert in Odense. My friend Morten's band Heidra played a gig along with two other wiking-metal bands. I've seen them before in Copenhagen, but this was a much better experience. The venue, sound and atmosphere was better and there was a bigger crowd. I could definitely feel Morten taking in a lot more energy from the audience and he did awesome on stage. Usually it's not my scene at all, but I'm starting to really like both the music and the people. It's important to challenge yourself and expand your horizons. 

Just like last time I decided not to risk anything and I left my pinks and flowerprints at home. Instead I went for a rock-chick-kind-of-look with my new pleather pants. I was quite worried that they'd get all icky and hot, but that wasn't the case at all. The only slight trouble I had with them was that they have quite a low waist, so they tend to slide down a bit when I'm sitting. A longer top solves that though and I love them! Unfortunately I didn't take close-up's of my necklace which features lyrics from the title song of True Blood, one of my favourite tv-shows. It's shown here in the top pic though. Also the cropped jacket has a cool elbow detail with flat metal studs. You'll have to see that another time. I felt great in my outfit and had a great night! What did you dolls do this weekend?

8 comments:

 1. Super fed top! Er den i butikkerne nu?

  ReplyDelete
 2. Tak, Nina! Ja, den er i butikkerne lige nu :)

  ReplyDelete
 3. Rock as always! i like all your Outfits!

  emilie b

  ReplyDelete
 4. oh my goodness those pants are mad! You look fierce in them! :)

  Olivia :) x
  Wait Until The Sunset

  ReplyDelete
 5. Du er jo lækker! Men skulle sige fra Søren, at guitaren er noget lort... Sorry :)

  ReplyDelete
 6. Var lige forbi Zizzi idag, men kunne desværre ikke finde "din" top (var i Spinderiet, Valby). Til gengæld fandt jeg anden super fed top og et par lækre bukser med lynlås og læder patches. Tænk at jeg altid er gået udenom den butik før, der er jo nogle rigtig fede ting imellem :)

  ReplyDelete
 7. @emilie b: Thanks hun!!!

  @Olivia: They are indeed, thanks sweetie x

  @Anna: Haha, I wouldn't know. Det er en af mine fars guitarer. Men han spiller sjældent på den, så måske har Søren ret (den spade). Hehe. Og tak :D

  @Nina: Kom forbi Fisketorvet- vi har stadig et par stykker. Jeg er glad for at du har fået øjnene op for Zizzi (og vi har endnu større udvalg ude hos os... hehe). Kom og sig hej!

  ReplyDelete
 8. Elsker dine støvler!!

  God aften. :)

  Vh. Cæcilie Sofie
  http://somethingsalt.com

  ReplyDelete