Dec 1, 2011

It's beginning to look a lot like Christmas...

... og derfor har jeg besluttet mig for at planlægge en giveaway. Ligeså snart jeg rammer 300+ faste læsere via google friend connect og bloglovin, samt 200 "likes" på min facebookside, får I detaljerne. Jeg lover jer at det bliver fantastisk! Som en bonus trækker jeg desuden en tilfældig vinder af en lille ekstra ting, ud af alle mine fans på facebook. Så vær søde, at "synes godt om" min side, hvis I ikke allerede gør det, og del den med venner og bekendte! Så begynder jeg at udvælge nogle dejlige præmier. Glædelig 1. december!

... which is why I've decided to plan a giveaway. As soon as I hit 300+ followers through google friend connect and bloglovin, and 200 likes on my Facebook fan site, I'll give you the details. I promise you it's gonna be amazing! As an added bonus, I'll draw a random winner of a little extra something, out of all my followers on Facebook. So please "like" my site, if you don't already and get sharing. I'm gonna start picking out something amazing for you to win. Happy 1st December!

Obligatory picture. This is an old one from 2006!

No comments:

Post a Comment