Dec 5, 2011

Pour yourself a drink, put on some lipstick and pull yourself together

Er lige præcis, hvad jeg prøver på for tiden. Den BA tager langsomt livet af mig- jeg har simpelthen ingen motivation. Jeg ved ikke, hvad der er galt, men den skal under alle omstændigheder afleveres om to uger og jeg er mildest talt bange for, at jeg ikke får afleveret et færdigt produkt. Men jeg kæmper og noget der altid får mit humør op er at gøre lidt ud af mig selv. Så jeg fulgte Elizabeth Taylors råd og tilføjede desuden min nye neglelak fra Essie. Jeg er helt vild med den sort-røde farve. Nå, men det blev kun lige til nogle hurtige snapshots fordi jeg skal tilbage til opgaven... håber det er okay. 
Kryds fingre for mig!

Is exactly what I'm trying to do at the moment. That project is slowly killing me- I'm lacking motivation and I don't know what's wrong. It has to be done in two weeks and to say the least, I'm scared I won't hand in a finished product. But I'm fighting and something that always lightens my mood is dressing up. So I took the advice of Elizabeth Taylor and also added my newest nailpolish from Essie. I love the black/red colour. Anyways, just a quick post and a few snapshots because I have to get back to writing... I hope that's okay.
Wish me luck!


 Hat: H&M
Boots: Creme Fraiche
Necklace: Pieces
Ring: Glitter
Nailpolish: essie "Wicked"

Tunic: Zizzi
Leggings: 17 Sundays (gifted)7 comments:

 1. Ih fed blog - har længe tænkt på, at det er træls, der ikke rigtigt er fashion for os plus size, men når man så begynder at tjekke, så er her jo faktisk noget :) Fine billeder af dig ...

  ReplyDelete
 2. Held og lykke - you can do it!
  Hvis det er nogen trøst, så sidder jeg med de samme bachelor-bøvlerier og skal aflevere om ti dage. Jeg tror jeg vil følge dine råd i morgen, selvom jeg ikke er sikker på, at drinks helt fungerer efter hensigten for mig.... Men tankerne flyder selvfølgelig lettere, når man bliver fuld.

  ReplyDelete
 3. @Mette: Jeg har været her længe, så jeg er rigtig glad for at du har fundet mig :)

  @Monique: Thanks, babe xo

  @Malene: Tusind tak! Bare rolig, jeg drikker mig altså heller ikke fuld. Men en lille en er nogle gange godt for nerverne. Pøj pøj til dig også :)

  ReplyDelete
 4. Thanks so much Olivia :)

  I know right, Nefferth?! I love(d) her!!!

  ReplyDelete