Dec 3, 2011

Six Take: Holiday WearDress: Asos Curve
Tights: Zizzi
Heels: Dorothy Perkins
Earrings: Pieces
Steel ring: Glitter
Flower ring: Pilgrim
Clutch: H&M

Not sure what I was doing here... haha.Nu er jeg endelig kommet mig over tømmermændene efter gårsdagens julefrokost på studiet. Hold nu op, hvor var det en sjov fest! Men puha, jeg skulle aldrig været gået med til at drikke snaps. Hvert år siger jeg til mig selv- og alle omkring mig- at jeg IKKE må få snaps, fordi jeg på ingen måde kan tåle det. Og alligevel løb jeg direkte i fælden. Det hjalp nok heller ikke at det var den billige fra Aldi og at jeg ved siden af drak både fadøl og vodka/juice. Jeg har betalt prisen i dag, tro mig. Nå, men som jeg lovede jer for et par dage siden, kommer her mit outfit! Som nogle af jer gættede, var det den sorte blonde/tyl-kjole fra Asos, som jeg havde kastet min kærlighed på. Det er en størrelse større end jeg normalt bruger, men den passer stort set perfekt. Jeg har erfaringer med, at Asos' størrelser er smallere over brystet end andre. Det eneste minus ved kjolen er, at blondestykket er en smule for langt. Det sidder lidt underligt på mig og bliver ved med at glide op til under brystet, men det er måske bare min mave. Jeg synes dog ikke at det gør så forfærdelig meget igen. Jeg havde det i hvert fald godt i kjolen (selv med bare, vinterblege arme) og fik i det hele taget meget ros for mit outfit. Jeg tror at kjolen ryger på til nytår igen, men så skal jeg dog passe ret meget på ikke at rage alt ned omkring mig med mit poofy tylskørt. Haha! 

Men sig mig, hvad synes I om sættet? Efter min mening må der godt ske lidt, når det er til jul og nytår. Har I fundet jeres jule-/nytårssæt endnu? Husk i øvrigt at smutte forbi de andre søde piger, der tager del i Six Take. Links findes efter den engelske tekst.

I've finally recovered from my massive hangover after yesterday's Christmas Party. Boy, did I have a blast! But I definitely paid the price today... yuck. Anyways, as promised here's my outfit! As some of you guessed I was wearing the black lace and tulle dress from Asos. It's a size bigger than I usually wear, but it fits almost perfectly. Asos tend to run a bit small at the bust, in my opinion and experience. The only downside to the dress is that the top bit is a little long and tends to slide up under my bust, but maybe it's just my belly. I don't think it's that big of a deal though and I felt great in it (even with winter pale arms). I also got a great deal of compliments for my outfit. I think the dress might also be my New Year's dress, but then I have to be careful not to knock everything over with the massive tulle skirt again. Haha!

But what do you think of my outfit? In my opinion Christmas and New Year's always deserves a little extra sparkle. Have you found your perfect Holiday outfit yet? Please remember to stop by the other fabulous ladies participating in the Six Take:

11 comments:

 1. I love it! ... and I love you! This is one of your best outfits... and the makeup is sooo gorgeous/sexy! Well, you get the point ;)

  ReplyDelete
 2. You look stunning in this outfit! It is so beautiful!
  ♡ Brooke

  ReplyDelete
 3. I am in love with your red hair!

  ReplyDelete
 4. You look beautiful! Your hair looks awesome too!

  luckeysgoods.blogspot.com

  ReplyDelete
 5. waouh! you look fantastic!

  emilie b

  ReplyDelete
 6. Jeg elsker det! Så kort kan det siges.

  - Malene

  ReplyDelete
 7. Det ser super godt ud. Kjolen klæder dig virkelig godt, makeup er så fint, håret virkelig lækkert og dine accessories passer så fint - det hele spiller bare:-). Du kan se mit julefokostoutfit her. Det involverer utrolig mange palietter:-)
  http://frkforsom.blogspot.com/2011/11/111126-vinrde-palietter.html

  ReplyDelete
 8. wowwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww
  Best dress ever.
  The whole ensemble is so wonderful
  XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

  ReplyDelete
 9. Du ser helt fantastisk ut! Så lekkert sminket og alt! Nydelig tilbehør. Elsker Pilgrim-ringen.

  ReplyDelete
 10. Oh my... thank you everyone! I'm honestly flattered and speechless. You are the best! And yes, the hair colour is new. I'm so glad you like it :) xoxo

  Tusind, tusind tak allesammen. Jeg er så smigret! Hvor er I bare dejlige. Jeg er glad for at I også kan lide min nye hårfarve <3

  ReplyDelete