Dec 12, 2011

Then of course, the choice is yours


Eftersom jeg sidder med KÆMPE BA-stress (jeg skal aflevere d. 20.), har jeg ikke så meget tid og overskud til bloggen, sorry. Derfor laver jeg endnu et tilbageblik på nogle outfits fra tidligere på året. Hvilket er jeres favorit og hvorfor? Jeg er altid glad for jeres mening! Det første havde jeg på til koncert her, det andet havde jeg på til X-factor-optagelser her, det tredje er fra en tur i fredagsbaren her og det fjerde var mit outfit til Stella Polaris her.

Since I'm totally stressing over my bachelor's project due the 20th, I haven't got much time or energy for the blog, sorry. That's why I'm having another look back at some of my past outfits this year. Which one's your favourite and why? I love to hear your opinions! I wore the first one going to a concert here, the second was for a recording of X-factor here, the third was my outfit for a night at the bar at uni here and the last one I wore to Stella Polaris here.

8 comments:

 1. TRE TRE TRE! Fordi du er hammer-lækker på det! End of story!
  Gid jeg havde benene til sådan et nederdel.

  God vind med din BA - selv sidder jeg og slår darlings ihjel, fordi jeg har en dum vane med at skrive for meget. Jeg afleverer torsdag, men kan heldigvis se målstregen.

  - Malene

  ReplyDelete
 2. Ja, jeg siger også nummer tre. Dine ben er SÅ flotte i tynde strømpebukser! :)

  ReplyDelete
 3. I Totally love, adore and want the last one. I could totally wear it lol

  Jessica x
  www.toomanysequins.blogspot.com
  www.toomanyseqyins.tumblr.com

  ReplyDelete
 4. You look great on them all it's hard to pick......the one that catchs my eye most is the second one, I love the black and white skirt xxx

  ReplyDelete
 5. I am so thrilled I found you. I am heading over to your sales blog now! I love the outfit you wore to a bar at uni.
  xx-
  www.samplesize16.com

  ReplyDelete
 6. wonderful blog!

  fashionableroad.blogspot.com

  ReplyDelete
 7. Tusind tak & thanks for sharing your opinions, ladies. I find it hard to pick one, too! And welcome to Frog, Sabrina & Nina :) xo

  ReplyDelete
 8. nr 4 er så fin!!

  Margit

  ReplyDelete