Dec 17, 2011

There are times in life when, instead of complaining, you do something about your complaints


Leggings: Evans (previous collection)
Wedges: Jette Riis
Ring: Glitter
Headband: H&M
Lipstick: Lord & Berry "Mandarino"
Nailpolish: Essie "Sew Psyched"
Paleness: courtesy of the danish winter!

It's funny how much different lighting can change the colours, huh? 

Dette var gårsdagens outfit. Som I nok kan regne ud er billederne taget ude på læsesalen, hvor jeg stort set bor for tiden. I dag sidder jeg også derude, men håber dog på at kunne arbejde hjemmefra i morgen før den står på læsesal igen mandag, hvor jeg meget gerne skulle lægge allersidste hånd på værket. Jeg håber at I har en lidt mere ophidsende weekend end jeg...!

Kjolen her er i øvrigt endnu en af de ting jeg fik foræret af de søde piger fra 17 Sundays. Den findes i 4 forskellige farver, men jeg faldt pladask for denne blåsorte farve. De kalder den en Beach Dress, men den kan sagtens bruges til kolde dage, som vi jo har mange af i denne tid. Den er af virkelig dejlig kvalitet og så sidder den bare perfekt! Jeg tror aldrig jeg har haft en kjole, som sad så godt og passer perfekt til mine former. Jeg følte mig rigtig godt tilpas i den og det synes jeg også man kan se på billederne. Jeg blev inspireret  til titlen på indlægget, da kjolen hedder "Complaint Department" og det passer ret godt til min nuværende situation. Jeg er så god til at gå og udskyde ting, ikke at kunne overskue dem og få hjertebanken over dem. Og det er jeg ved at være træt af! Jeg har jo hanket op i mig selv og er kommet i gang med opgaven, men jeg har virkelig spildt mange uger på at frygte den. Nu, hvor jeg sidder midt i den, er det slet ikke så slemt. Mit emne er ret spændende og jeg synes at jeg får skrevet nogle gode ting. Typisk mig- sådan går det altid. Derfor bliver et af mine nytårsforsæt helt sikkert, at jeg skal være bedre til at gøre noget ved tingene tidligere, fremfor at brokke mig over dem og udskyde dem til jeg får tårer i øjnene af stress og ikke kan sove om natten. Lesson learned. Måske.

This was yesterday's outfit. As you've probably guessed the pictures are from the library and study hall at Uni. I basically live here these days. I'm here again today, but hopefully I can work from home tomorrow and only be back Monday for the finishing touches of my project. I hope your weekend is somewhat more exciting than mine...!


This dress is another item that the lovely ladies at 17 Sundays sent me. It comes in 4 different colours, but I instantly fell in love with this blueish-black ink colour. They call it a beach dress, but you can most certainly wear it with leggings or tights on cold winter days like now. It's a great quality and the fit is amazing! I seriously don't think I've ever owned a dress that fit me so well and flatters my curves so perfectly. I felt great wearing it, as I'm sure you can tell by the photos. The title was inspired by the dress called "Complaint Department" and it's so fitting for my situation right now. I'm so good at procrastinating and putting off important things until the very last minute, to the point where I have trouble sleeping and my heart won't stop racing. I simply lack the ability to handle a lot of stuff all at once. I'm really sick of it! I'm doing my project now, but I've wasted a lot of weeks dreading it. Writing it now, it's really not bad. It's an interesting subject and I feel like I'm getting some good points across. That's typically me! Getting stuff done quicker and just jumping right in, will definitely be one of my New Year's resolutions, so I hopefully won't have to stress like this again in the future. Lesson learned. Maybe.

7 comments:

 1. Have a lovely weekend, gorgeous friend
  XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

  ReplyDelete
 2. Hvor ser du bare fin ud. Kjoler klæder dig virkelig godt. Overskriften passer også godt på mit liv lige nu. Jeg har alt for mange syopgaver, og jeg har brugt alt for meget tid på at brokke mig, så nu er der ikke andet at gøre end at lette røven, og når man er igang er det jo slet ikke slemt. Så tak for reminderen:-)
  frkforsom.blogspot.com

  ReplyDelete
 3. I have a complaint! Stop looking so drop dead lush! You look amaze - I love your hair like this!

  Jessica xx
  Www.toomanysequins.com

  ReplyDelete
 4. @Sacramento: You too, my dear! xo

  @frkforsom: Det var godt at jeg kunne hjælpe! Og tusind tak :) Pøj pøj med dine opgaver. Jeg kunne da måske godt overveje at bestille en kjole ved dig en gang, hvis du sådan kan overtales! Du er rigtig dygtig!

  @Jess: Haha, thanks doll. But I don't intend to stop looking fab, LOL. I quite dig my hair like this, too. Have to do it more often! xxxx

  ReplyDelete
 5. Den er virkelig også flot til dig den kjole!

  Stine
  www.bigfashionideas.blogspot.com

  ReplyDelete
 6. Uh la la, dét hår er MEGET Adele, og ser super godt ud til dig :)

  //Natalie Madeleine
  www.fatandfancy.blogspot.com

  ReplyDelete