Jan 25, 2011

50's inspired

Jeg havde egentlig lovet mig selv ikke at bruge flere penge i denne måned, men jeg har så længe været varm på denne nederdel og forestillet mig en masse looks. Så efter et par ubeslutsomme dage, slog jeg til i dag da Dorothy Perkins 's udsalgs-slutspurt satte ind. Jeg var så snedig at jeg oveni købet fik 20% rabat da jeg er studerende, så jeg slap med 360 kr. for bluse og nederdel, inkl. forsending. Planen er at blusen skal være inde i nederdelen, som jeg vil rykke helt op under brystet. Og så ser jeg forhåbentlig laber og lidt 50'er-agtig ud. Here's to hoping. Det er i øvrigt første gang at jeg bestiller fra Dorothy Perkins og jeg er ret så spændt på deres størrelser! Skoene hapsede jeg i sort hos Monki til 80 kr. Oprindelig har de kostet 350 kr. De er en kende små i størrelsen, men jeg er ligeglad - de er megafede jo! Lak og velour, høj, chunky hæl = love. Er spændt på at sætte outfittet sammen, jeg har virkelig brug for et stilskifte! Glæder mig desuden til på tirsdag, hvor jeg skal til frisøren... men jeg vil ikke afsløre, hvad der skal ske. Stay tuned!

Oversize bird print blouse £25 (on sale for £20 + 10% off)

Full skirt £28


Black heels 80 DKK

I really wasn't planning on spending more money this month, but I've been dreaming of this skirt and creating looks in my mind for so long, that I had to get it today. Dorothy Perkins has launched their final sale and I managed to save quite a bit on the blouse that I ordered with the skirt and also get an extra 20% off, as I'm a student. In total I paid about £42 incl. shipping. I also bought some heels on sale at Monki - they're a bit small, but who cares when they are gorgeous and cheap?! I'm hoping that this outfit will make me look fierce and 50's inspired. Fingers crossed! It's also the 1st time I've ordered from Dorothy Perkins, so I'm excited to see how the sizes are. But I really felt like I needed a style makeover, so I took a chance. Also, I'm getting a new 'do' on Tuesday. Not gonna reveal what I'm having done though... so better stay tuned!

Jan 23, 2011

Pictures of a great week!

Jeg har haft en supergod uge, som bl.a har budt på nyt tøj, hygge med gode venner, Mamma Mia i Glassalen og julefrokost med hele distriktet. Flere uger burde være sådan!

Lots of new clothes from Zizzi

Tada! Trying on my new pink jeans and camouflage blouse.

My boss and I ready for Mamma Mia!

Striking a pose at the play.

At the xmas party with work, pre-drinking.

My co-worker Louise and I at the xmas party, post-drinking.


I've had a great week, where I've bought lots of new clothes, hung out with good friends, seen Mamma Mia on stage and had a xmas party with work. More weeks should be like this!

Jan 13, 2011

Marc Jacobs Latin Rings

Da jeg så dette indlæg hos Miss Jeanett blev jeg helt vild i varmen. Latin ligger mit hjerte nær og ringe er mine yndlingsaccessories. Det er første gang at jeg har handlet på ebay, så jeg er lidt spændt på at se, hvordan det går med leveringstid, told etc. Men jeg glæder mig supermeget til at modtage ringene. Jeg bestilte hele 3 på én gang: Veritas Inlustrat (Sandhed oplyser), Serva Me Servabote (Red mig og jeg vil redde dig) og Tibi. In Omne Tempus (Til dig. Forevigt). Tilsammen gav jeg lige knap 160 kr. inkl. porto og så håber jeg at jeg ikke bliver snuppet i tolden, for jeg fandt først senere ud af at alt over 80 kr. er i fare for det, når det kommer fra et sted udenfor EU. Dumme mig, det burde jeg have undersøgt. Jeg bestilte dem i øvrigt i en størrelse 8 (18mm), så jeg håber at de passer! Nu må de gerne bare komme hurtigt...
When I saw this entry on Miss Jeanett's blog, I fell in love. Latin is close to my heart and rings are my favourite kind of accessories. I've never shopped on ebay before, so I'm excited to see how long the delivery takes and if all goes well in customs. I paid $27 for 3 rings, including shipping and as they are sold out in stores and not available in Denmark, I thought that was a fair price. I ordered the ones saying: Veritas Inlustrat (Truth Enlightens), Serva Me Servabote (Save me and I will save you) and Tibi. In Omne Tempus (For you. Forever). I ordered a size 8 (18mm), so I hope they fit!

Jan 12, 2011

Not in the mood

I dag har været en rigtig lortedag. Jeg har PMS, er überfølsom, kan ikke finde ud af et af emnerne i mit eksamenspensum og er i det hele taget lidt ked af det hele. Da jeg endelig fik krabbet mig ud af sengen og smidt noget tøj på, havde jeg mest af alt lyst til bare at være casual og føle mig godt tilpas. Jeg prøvede dog at gøre bare en lille smule ud af mig selv, da det som sagt plejer at få mig i bedre humør. Cardiganen fra Asos er ny og jeg bor nærmest i den for tiden. Den passer til næsten alt og så er den vildt blød og dejlig varm. Halskæden er også ny, det var en julegave fra min søster. Hun så den og syntes at den mindede hende om mig, og det kan hun for så vidt godt have ret i. Jeg synes den er cute! Støvlerne er også nye- til 175 kr. var de et fund i Føtex. De er også helt vildt varme fordi de er forede med imiteret pels helt ned i foden. Lækkert! Men, men, men... hverken tøjet eller det halve ton chokolade jeg har ædt i dag har fået mig i bedre humør, så jeg tror jeg vil smutte tilbage under dynen og falde i søvn til en film. I morgen er endnu en dag!Cardigan: Asos Curve
Dress: Zizzi
Belt: bit'avant
Leggings: Zay
Necklace: Pieces
Boots: Føtex (local shop)


Today has been a really crappy day. I've got PMS, am super emotional and stuck in a subject for my exam, that I can't seem to figure out. When I finally got out of bed I just wanted to wear something warm and comfortable. I still tried to stay stylish, but it still didn't help my mood... not even that ton of chocolate I ate could help! Anyways, I love the cardigan from Asos, which is new. It goes with so many outfits, it's soft and keeps me warm. The necklace was a xmas gift from my sister- she saw it and thought it reminded her of me. I think it's cute, so she's probably right! The boots were a bargain at only 175 DKK (£20/$30). They're lined with faux fur and are really warm. Now I think I'll hop back into bed and fall asleep to a movie. Tomorrow's a brand new day.

Jan 10, 2011

Rockin' uni

Jeg er midt i eksamenslæsningen, og derfor har jeg ikke fået opdateret bloggen. På fredag skal jeg op i teoretisk grammatik og tekstlingvistik I, 3 timers skriftlig eksamen uden hjælpemidler. Det er 2. forsøg, så nu må vi se om jeg når at lære alting udenad... hvorom alting er, så behøver man jo ikke at leve i joggingtøj i sådan en periode, faktisk synes jeg at det hjælper, hvis man stadig gør lidt ud af sig selv. Og når man sidder en flok sammen ude på læsesalen, så er der også nogle at vise sig frem for. Mange af pauserne derude går med at lægge neglelak og sludre om, hvem der var sammen til sidste fest. Ofte skulle man tro, at vi gik i folkeskolen og ikke på uni, haha!

Jeg har primært nyt tøj på i dag: den strikkede bluse fra H&M er superblød og har lidt glimmereffekt, så selvom den ikke var på udsalg, måtte jeg eje den. Nederdelen er også ny, men det er såmænd bare en almindelig sort fra H&M (L). Jeg elsker dog miniskirts, så jeg kan aldrig få for mange. Og så er der støvlerne... de er også helt nye og lige ankommet i sidste uge (efter over 1 måneds ventetid!!!) Det var dog det hele værd, for jeg elsker dem. Det er ægte læder, så de burde også holde et godt stykke tid. Jeg har røde læber og lidt "rockabilly"-inspireret hår i dag, fordi jeg lige så L.A. Ink og blev inspireret. Jeg skal lige arbejde lidt mere med håret, men jeg syntes at jeg klarede det okay. Nu skal jeg afsted! xoxoKnitted top: H&M BiB
Tube skirt: H&M
Tights: Zizzi
Boots: Asos
Earrings: Asos

I'm studying for an exam at the moment, hence the silence on the blog. But today I needed a break! Even though I'm just going to uni to study today, I felt like wearing something nice. Often I think it helps, not just living in sweats during exams. Looking good always makes me feel good.

I'm wearing all new stuff today: the knitted top from H&M is super soft and has a slight gold shimmer to it. The tube skirt is also new, but it's just a plain black one from H&M (L). And then there's the boots from Asos... they finally arrived after waiting for over a month! But it was so worth it, as I totally love them. They are comfy and awesome. Also, they are real leather, so they should last a long time. As I just watched L.A. Ink I got inspired to try a rockabilly hairstyle and rock some red lips. I need to work harder on the do, but I think I did allright. Now off to uni! xoxo

Jan 2, 2011

Welcome to 2011

Godt nytår! Jeg håber at I alle er kommet godt ind i det nye år. Jeg tilbragte nytårsaften sammen med en del venner og en masse nye mennesker. Først spiste 10 af os hos min veninde, Oetske, inden vi lukkede yderligere 15 mennesker ind. Heriblandt et fodboldhold, yay mænd! Da klokken havde slået tolv drog nogle af os så videre ud på KUA, hvor vores bar holdt åben for inviterede. Det var en superaften, som dog gik lidt stærkt og var meget spredt. Men alt i alt er jeg supergodt tilfreds, da jeg normalt ikke er det store nytårsmenneske. Og så fik jeg da lige hele 3 nytårskys. 2011 kan bare vente sig!

Min veninde Youandi og jeg før middagen
My friends Youandi and I before dinner

En proppet stue med festglade mennesker, da klokken slår tolv
A crowded room full of party-loving people as the clock strikes twelve

En fyr fra fodboldholdet og jeg
A guy from the football (soccer) team and me

Jeg prøver at spille op til kameraet, kun en smule fuld... haha!
Me trying to be sexy in front of the camera, just a bit tipsy... haha!

Min ven Philip og jeg kl. 4.30, ret fulde!
My friend Philip and me at 4.30am, pretty drunk!

Happy New Year! I hope you all made it into 2011 in one piece and had a fab night. I spent mine with a bunch of friends and lots of new people, as we ended up at the bar at Uni. The night was brilliant, but went by really fast. Not complaining though, as I usually don't enjoy New Year's and this one was pretty good. I also got 3 New Year's kisses, so 2011 is already looking bright.