Mar 22, 2011

Put a belt on it!

Endnu et OOTD! Hvad sker der dog? Haha.
Desværre blev billedet lidt mørkt, men det er taget mens jeg var på arbejde og vi ikke havde så meget tid. I har set det meste af tøjet før, men kombinationen er ny (og bæltet er også først købt i dag). Jeg er selv virkelig glad for dagens outfit, som med bæltet gav mig lidt mere talje og med røde læber og negle så ret labert ud, if you ask me. Og så på en helt amindelig tirsdag!Shirt: Zizzi Jeans (ZJ)
Longline top: Zizzi Jeans (ZJ)
Leggings: Zizzi
Boots: Asos
Belt: bit'avant
Rings: H&M
Earrings: from an italian market

Another OOTD! What's happening? Haha.
Unfortunately the pic turned out quite dark, but it was taken while I was at work and we didn't have too much time to play around. You've seen most of the clothes before, but the combination (and the belt) is new. I was really happy with this outfit, as I think the belt gives me a little bit of a waist and the red lips and nails add some spice. And on an ordinary Tuesday on top of that!

OOTD / Just another day at Uni

Endelig har jeg et OOTD til jer! Jeg var bare på uni og på læsesalen og her til aften var jeg hjemme ved en ven. I øvrigt, funny story: Jeg skulle fra min ven på Amager hjem til SV. En tur jeg har cyklet et par gange før, så jeg tjekkede ikke ruteplanen. Nu var det jo så bare ret mørkt og jeg er fordybet i mine egne tanker, så jeg glemmer at dreje. Jeg når hele vejen til Tårnby, før jeg fatter at den er gal. Må så en tur omkring Ørestad og ender så endelig ved Bella Centeret, hvorfra jeg kan finde hjem. Resultat: 1 times midnatsmotion (normalt tager turen ca. 30 min.). Flot, Rikke! Anyways, her er mit outfit:


Jacket: Zizzi Jeans (ZJ)
Top: H&M BiB
Skirt: Dorothy Perkins
Leggings: Zizzi
Boots: Asos
Earrings: New Look
Necklace: H&MA little extra picture, where my friend, Tine, and I were messing around.

Finally I have an OOTD for you. I was just at uni, at the study hall and afterwards at a friend's house. Bonus info: On my way home I missed a turn and ended up biking for an hour. Usually the trip home only takes about half an hour... and I did this at midnight! Good job, Rikke!

Mar 9, 2011

Chino chick

Da jeg kom på arbejde i går og opdagede at vi havde fået chinos, blev jeg megaglad. Jeg har længe kigget efter nogle på nettet, men jeg er virkelig ikke særlig god i bukser med fast talje, fordi jeg er æbleformet og så bliver de enten for stramme i taljen eller for store i lårene. Men de her har tilpas meget stretch, så det ikke er for slemt. Jeg snuppede dem i en str. 46, fordi jeg var bange for at de i 48 ville give sig for meget (netop pga. stretch). Men nu er jeg en smule usikker på om det nu var rigtigt gjort- måske skulle de have været lidt mere baggy? Oh well, jeg er alligevel ved at tabe mig, så nu kan jeg så bruge dem længere, hehe. Til ære for kameraet prøvede jeg at stoppe skjorten (som også er ny) ned i bukserne og tog et bælte på. Men det look synes jeg ikke klæder mig sådan rigtigt og derfor ændrede jeg det igen senere. Men hvor om alting er, så er jeg virkelig glad for både skjorten og mine chinos!


Shirt: ZJ (Zizzi Jeans)
Chinos: ZJ (Zizzi Jeans)
Belt: bit'avant
Flats: Graceland

When I saw that we've got chinos at work I was very excited! I've been looking online for the perfect pair, but I know that my apple shape has a bit of trouble fitting trousers, as they sometimes are too tight around the waist or too big around the hips. But these ones have the right amount of stretch in them. I got them in a size 18, because I was worried they'd get too big in a size 20 after wearing them a while (due to the stretch). Now I'm unsure if that was the right decision- maybe they could've been a bit more baggy? Oh well, I'm losing weight anyways, so now I might be able to wear them longer! I tried tugging my shirt in (which is also new) and added a belt in honour of the camera, but as I don't think that look suits me too well, I changed it again afterwards. No matter what, I love my chinos!

Mar 5, 2011

We Will Rock You in leather and prints

I går var jeg med mine forældre og min søster i Forum og se musicalen "We Will Rock You" i original engelsk opsætning. Det er min yndlingsmusical og det var 3. gang jeg så den. Selvom sceneshowet var enormt minimalistisk i forhold til når de spiller i London, og selvom at jeg har set nogle af rollerne castet bedre, så elskede jeg det alligevel. Vi fik en enkelt øl på "The Munchies" bagefter, men ellers strøg vi direkte i seng. I aften skal Jannie og jeg dog gøre Københavns natteliv usikkert, be ware! Her kan I se, hvad vi havde på og hvor fjollede vi var. Godt at jeg har min familie, denne aften var lige hvad jeg havde brug for.

Min mor prøvede at tage billeder af mig, men her var meget rodet og vi var nok lidt for fjollede.
My mom tried to take pictures of me, but my place was a mess and we were probably a bit too silly.

Ups. Mit ansigtsudtryk var for dumt.
Oops. My facial expression was stupid.

Haha!

Dress: Evans
Leather waistcoat: ZJ (Zizzi Jeans)
Wedges: Føtex (local shop)
Necklace: H&M
Earrings: Pieces

Det overraskede look. En klassiker.
The surprised look. A classic.

Smukke søster, Jannie.
My pretty sister, Jannie.

Shirt: Monki
Dress: Monki
Belt: Gina Tricot
Tights: H&M
Boots: Deichmann
Necklace: Bianco
Watch: Triwa
Earrings: Pieces

Søstrene.
The sisters.


Hahaha. Far så os lege med kameraet, så han ville da også være med!
Hahaha. Dad saw us playing with the camera and wanted to join in!

Yesterday I went to see the musical "We Will Rocky You" at Forum, Copenhagen, with my parents and my sister. It's my favourite musical and it was my 3rd time seeing it. It was the original british cast, so it wasn't in danish. Even though I've seen a better cast and stage show, it was still amazing. Afterwards we had a beer at a nearby bar called "The Munchies", but then went straight home. Tonight my sister and I will go out though, so watch out Copenhagen! Above is pictured what we wore... and how silly we were. Thank God for my family. This was just what I needed.

Mar 2, 2011

Cheer up shoes

Jeg er ked af, hvis jeg ikke får opdateret bloggen ret meget for tiden. Jeg har lidt hjertesorger og er ikke altid i det bedste humør og når jeg kommer hjem fra arbejde er jeg vildt smadret. Men i dag vil jeg lige dele mine seneste køb med jer. Efter arbejde smuttede jeg i Deichmann for at lindre lidt på smerten og jeg fandt 2 par skønne sko. Jeg manglede et par fede ballerinaer til de sene nattetimer, når hælene strammer og fødderne er ømme. Men der røg også et par stiletter med, fordi de bare sidder helt vildt godt og ville krydre mange af mine outfits. De fleste af mine sko er sorte, men det er også virkelig svært at finde flotte hæle i andre farver, som man både går godt i, men som også går godt sammen med mit tøj. Jeg ville dog virkelig gerne eje et par nude sko, helst med en høj, fed hæl og plateau.

Graceland ballerinaer i sort imiteret ruskind og med sorte pailletter, på tilbud til 99 kr.
Ballerinas from Graceland, on sale for 99 DKK

Graceland peeptoe hæle med metallic broderi og sløjfer med små sten, 199 kr.
Graceland peeptoe heels with metallic stitching and bows with sparkly stones, 199 DKK

I'm sorry if I don't update my blog too often these days. I'm a bit heartbroken and often in a bad mood and very tired when I get home from work. But today I wanted to share my latest purchase with you guys. After work I went by Deichmann to do some shoe shopping and mend my broken heart. I needed a pair of stylish flats for the wee hours of the night, when the feet start aching from dancing in heels all night. But I couldn't help but buying a pair of heels, too. They fit perfectly and will spice up many of my outfits. Most of my shoes are black, as I find it very hard to find coulored shoes that fit well and match my wardrobe. I am however looking for a pair of perfect, nude block heels with platform.