May 31, 2011

OOTD: 3 Take

Yay! NU kan jeg løfte sløret for, hvad jeg har luftet lidt på facebook. Jeg har lavet et lille samarbejde med to andre fantastiske bloggere: den søde Karen fra CurvyCanadian og underskønne Jessica fra TooManySequins. Vi har aftalt, at vi hver måned hver især vil fortolke et tema. Og denne, første, måneds tema er "Hvad jeg ville tage på til et bryllup". Jeg har fortolket temaet på to måder: En lidt mere fin og formel udgave og så et outfit til et havebryllup. Jeg håber I kan lide det! Husk nu at tjekke de to andre damer ud, de er helt fantastiske, smukke og har hver deres unikke stil.


Click any pic to enlarge the image

Dress: Dorothy Perkins
Cover-up: Zizzi
Tights: Evans
Shoes: Monki
Clutch and earrings: Pieces
Fascinator and pink ring: H&M
Bow ring: Dorothy Perkins
Dress and cover-up: Zizzi
Hat: Pieces
Sunglasses and ring: H&M
Earrings and wedges: Newlook
Necklace: Evans
Bag: bought in Australia, don't remeber the shop name


Yay! Now I can finally reveal, what I've talked a bit about on facebook. I've collaborated with two other amazing bloggers, the lovely Karen from CurvyCanadian and the outstanding Jessica from TooManySequins. Each month we'll interpret a theme and do each our take on it. This months, and the first ever, theme is "What I'd wear to a wedding". Here are my two takes on it: a more fancy and formal one, and a casual kind of garden party one. I hope you like them! Now, make sure to check out the other two ladies, as they are so beautiful and each have their own, unique style.

(T)urban and 1st Vlog

I dag på arbejde købte jeg en ny top og på vej hjem fik jeg en idé til hvordan jeg ville style den. Så selvom jeg var rimelig smadret, greb jeg stofsaksen og klippede et par jeggings om til knælange shorts. Inspirationen til outfittet er taget mange steder fra, men primært fra det københavnske bybillede. Jeg synes det er et meget typisk outfit for en ung, dansk kvinde. Det er cool, casual og urbant. Hvad siger I til det? Derudover lod jeg mig inspirere af især Jessica fra TooManySequins og lavede min første vlog (på engelsk). Jeg har INGEN hals i klippet pga. hvordan jeg satte mit kamera og så siger jeg øh hele tiden... haha. I kan se den forneden. Kunne I tænke jer flere af den slags? Denne er jo blot en introduktion og en taksigelse til jer, søde læsere. Den næste kunne tage fat i andre emner. Kom endelig med feedback! Og er det OK at den er på engelsk, eller er der nogle der efterspørger en dansk version?

Top: Zizzi
Shorts: DIY (jeggings from Evans)
Belt: bit'avant
Bag: Gina Tricot
Shoes: Converse All Star
Hair bow: DIY (scarf from Pieces)
Bangles and earrings: H&M


Poser!
Lipstick: Rimmel Diva Red

Accessories


Today at work I bought a new top and on my way home I got an idea as how to style it. So even though I was exausted, I found a pair of scissors and cut a pair of jeggings into kneelenght shorts. I found inspiration for this outfit in different places, but especially in the Copenhagen city scene. I really think this embodies the typical young, danish woman. It's cool, casual and urban. What do you guys think? Besides that I was inspired by especially the lovely Jessica from TooManySequins to do my 1st Vlog. I have NO neck in the clip, due to how I set my camera plus I say errr and um A LOT. LOL. Also please keep in mind, that English is not my native tongue... sorry. It's short and sweet and really just an introduction and a thank you, to all of you! Would you like to see more Vlogs on the blog? I could address different topics. Please let me know your thoughts and feedback in the comments!

May 29, 2011

See no evil, hear no evil, speak no evil

Jeg har ikke været nogen steder i dag, andet end et smut i Irma, men jeg syntes at det var længe siden at jeg havde lavet et indlæg og desuden kedede jeg mig. Derfor besluttede jeg mig for, at rode mit klædeskab igennem og finde noget af det tøj frem, som ikke har set dagens lys længe. Resultatet blev dette outfit, som jeg håber I kan lide. Jeg har aldrig rigtig haft haremsbukserne på, udover som hyggebukser, men måske var dette rent faktisk en måde at dresse dem up. Jeg hyggede mig og hoppede rundt foran kameraet og lige pludselig endte jeg med billederne her. Jeg beklager den ringe kvalitet, men sådan er det når jeg ikke har en fotograf og bare stabler ting på bordet. Det er også derfor at man ikke kan se mine sko på billederne. Jeg håber at I har haft en god weekend allesammen!
Cardigan: H&M BiB
Top: Zizzi
Tube top (actually a skirt): Asos Curve
Belt: Dorothy Perkins (came with a skirt)
Pants: Evans
Platforms: Evans
Rings: from a french market (they are made out of coconut!)
Earrings: Pieces

I haven't actually been anywhere today, except for the grocery store. But I thought it was about time for another outfit post and also I was bored. So I looked through my closet for clothes I haven't worn in a while, and this is what I came up with. I hope you like it! I haven't worn the harem pants outside before, but maybe this is a way of dressing them up? I was jumping around in front of the camera and suddenly ended up with the poses above. I apologize for the poor quality, but that's what you get when you haven't got a photographer and just pile things up on a table. That's also why I couldn't get my shoes in the shot, LOL. I hope you've all had a great weekend!


May 25, 2011

Temptations, temptations

Åh, nettet vrimler bare med lækkert tøj. Jeg skal ikke købe noget, da jeg mildest talt er på røven. Men man jo godt kigge, ikke? Og dele fristelserne med jer! Her kommer i hvert fald nogle af de ting jeg craver allermest for tiden. Man kunne nemt parre tingene for et fedt og farverigt outfit. Især de røde jeans er jeg altså helt vild med. Jeg håber at de stadig er der når jeg får løn. Selvom jeg virkelig ikke burde...

Blue midiskirt, Asos Curve £30. Also available in berry, silver and pink.

 Metallic gold wet look top, Dorothy Perkins £29

 Red skinny jeans, Asos Curve £30


 Teal platforms, Dorothy Perkins £40


Oh my, the internet is full of temptations at the moment and I'm really broke. But that doesn't stop me from browsing and sharing my cravings with you. These are some of my faves at the moment. You could easily pair them all for a full on colour look. I'm especially excited about the red jeans. I almost peed my pants when I saw them! Hopefully they'll still be there next month. Even if I really shouldn't...

Cracked up

Bare et lille indlæg om mine nye neglelakker fra Depend. Jeg elsker Depend (tror jeg er oppe på 25-30 stk.)! De koster 25 kr. og så fås de i alle regnbuens farver. Perfekt til en som mig, som ændrer stil og humør hver eneste dag. Hvis du vil have dem til at holde lidt bedre foreslår jeg en overlak. Det har Depend også, men hvis du køber en af de dyrere mærker holder det endnu bedre. Derudover opbevarer jeg selv mine neglelakker i køleskabet, så bliver de ikke tykke og klistrede. I dag købte jeg en vildt fed metallic sølv og en mørkelilla overlak, som får lakken til at krakelere og afsløre farven indenunder. Overlakken kostede lidt mere end de normale, nemlig 39 kr. Jeg afprøvede dem begge her til aften og er rigtig glad for resultatet. Den krakelerende overlak findes også i rød, og den overvejer jeg også kraftigt. Billedet blev ikke så godt, for farverne er faktisk ikke helt som i virkeligheden: Den sølvfarvede indenunder er helt sølv og metallic og den lilla er meget mørkere. Men I kan få en fornemmelse af effekten! Jeg skal helt sikkert eksperimentere med den inderste farve. Er I lige så vilde med neglelakker som jeg?


Just a small post about the nailpolish I bought today. A metallic silver and a purple cracking one. I used them together tonight and am quite happy with the result, even though the picture doesn't quite show the right colours. The silver is true and metallic and the purple is actually much darker. But you can see the effect. I love these small polishes from Depend; they're cheap and come in so many colours. I think I have about 25-30 of them. I store them in my fridge, so they don't get thick and sticky. And since they're not that expensive, I use a clear coat of a better quality to make them last longer. But I have to say that at that price, I like the quality of Depend. You can count on them lasting 2-3 days without a top coat. And I change style and mood more often than that! What do you think? Do you love nailpolish, too?

May 22, 2011

One sunny day in May

I torsdags fyldte jeg 27 år (gisp) og i dén anledning tog jeg til Odense for at lade mig fejre af familie og venner. I går var familien så i sommerhus og grille og fejre, at min svoger er hjemme på leave fra Afghanistan. Han havde sin mor og sine to brødre med. Det var superhyggeligt med 8 mennesker, en hund, en gasgrill og en Weber. Det var desuden virkelig dejligt at se Nikolaj igen og jeg glæder mig til, at han kommer rigtigt hjem i august! Min søster tog nogle billeder af mig nede i gården og selvom jeg er skræmmende bleg, får I lov til at se dem (og mine blævrede overarme!*) alligevel. Jeg havde min nyeste, fine sommerkjole på og et par af de nye sandaler fra Evans. Jeg håber at I allesammen har haft en dejlig weekend. Hvad har I brugt den på?

*Et af mine forsæt for denne sommer er, at jeg vil flashe mine overarme mest muligt. Det har ellers været ét af mine ømme punkter, da jeg virkelig ikke er særlig glad for dem. Men hvis jeg ikke embracer hver eneste lille ting ved mig selv, hvem skulle så gøre det? Livet er for kort til at hade. Især sin krop. Og det skal jeg blive (endnu) bedre til at huske på!
Dress: Zay (Zizzi)
Sunglasses: H&M

  Hat: My sisters, Pieces
Necklace: Evans

Sandals: Evans

Rings: H&M and Dorothy Perkins


With my brother in law, Nikolaj


I turned 27 on Thursday and therefor went to Odense, to let my family and friends celebrate me. Yesterday we celebrated that my brother in law is home on leave from Afghanistan and went to the summerhouse to have a BBQ. He brought his two brothers and his mom, so we were 8 people, a dog and two grills. We had an awesome day and it was so good to see Nikolaj again. I can't wait for him to return properly in August! My sister snapped some pics of me in the yard yesterday, and despite the fact that I'm incredibly pale, I'll let you see them (and my flubby arms!*) anyways. I was wearing my newest summer dress and one of the pairs of sandals from Evans. I hope you all had a great weekend, too. What have you been up to?


*I've promised myself to flash my arms at any given chance this summer. They've been one of my weakest areas. But if I don't embrace every single piece of myself, who will? Life is too short for hatred. Especially towards yourself. I need to remind myself of this more often. 

May 17, 2011

Evans buys

I dag kom 5 af mine 6 pakker fra Evans, som jeg bestilte i sidste uge. Grunden til at jeg bestilte så mange var, at Evans havde en kode (EVOLVE20), hvor man kunne få £20 rabat på sin kurv- og den virkede flere gange. Så jeg bestilte en del ting som jeg stod og manglede til lige omkring £20, så jeg kun skulle betale fragten (£5 per pakke). Jeg bestilte: 2 par sandaler, en halskæde, en top, 3 par hudfarvede strømpebukser, 1 par sorte strømpebukser, 1 par skoindlæg (hælbeskyttere), 1 lang T-shirt, 1 BH og 3 par trusser. I alt kom jeg af med lige under £37. Virkelig et kup! I dag har jeg så fundet ud af, at koden var en fejl. Den skulle kun have givet 20% og kun virke én gang per kunde. Der er mange der brokker sig over aflyste ordrer inde på Evans' facebookside, så jeg tror jeg skal føle mig ret heldig fordi alle mine køb gik igennem. Gad vide hvor mange penge de har mistet på dén brøler... Rigtig ærgerligt for dem, men heldigt for os andre! Her følger lidt billeder af nogle af de større ting. Jeg er især glad for de beige sandaler med perler og halskæden. Et lille tip til, når man bestiller sko fra Evans: Gå en størrelse ned i forhold til andre onlinebutikker, især hvis du ikke har superbrede fødder. Deres EEE er meget brede, så jeg bestilte sandalerne i en størrelse 7 (hos Dorothy Perkins, New Look og Asos er jeg en størrelse 8). I får også lige et billede af min tankini, som kom i sidste uge. Jeg glæder mig til at bruge den, for skålen er helt perfekt! Benyttede I jer af koden?


 Blue vest £10


Organic T-shirt £19,99

Beaded sandals £29,50

Jewel Sandals £25

Braided necklace £14

Tankini top £22, bottoms £12

Today 5 of my 6 packages from Evans arrived. The reason I got so many is, that last week there was a £20 discount code (EVOLVE20), that you could use on multiple orders, no minimum spend required. I used that opportunity to get a lot of stuff, that I felt like I needed: 2 pairs of sandals, a necklace, 3 pairs of neutral tights, 1 pair of black opaques, a bra, 3 pairs of knickers, heelprotectors and a long T-shirt. I made sure to only order stuff around £20, so that I would only have to pay for shipping. All these items cost me less than £37. What a scoop! I only learned today, that the discount code was meant to give 20%, not £20 off. Evans made a (huge) mistake and a lot of people are complaining about cancelled orders on Evans' facebook page. I guess I'm lucky I got all my stuff. It truly sucks for Evans and I wonder how much this must have cost them, but I also feel a little bit lucky. I'm especially fond of the beige sandals with beading and the necklace. I pictured some of the bigger items above, including my tankini that arrived last week. I can't wait to wear it, the cup size is brilliant! A little tip about shoe sizes at Evans: size down at least 1 size! Their EEE fit is very wide. So I got the sandals in a 7 (at Asos, Dorothy Perkins and New Look I'm an 8). Did you use the discount code?

May 14, 2011

You know what they say

I dag har jeg været på arbejde og efterfølgende et smut forbi fredagsbaren på uni (surprise). Jeg gik dog tidligt fordi jeg holder fødselsdagsfest i morgen (jeg fylder 27 i næste uge) og så ville jeg gerne være frisk til både at ordne hytten inden og til selve festen. Jeg må dog sige at jeg har kedet mig bravt herhjemme efterfølgende - der er jo intet godt i fjernsynet! Æv. Nå, men anyways er her dagens outfit. Jeg glemte at bede nogen om at tage billeder af mig, så jeg beklager den ringe kvalitet. Jeg måtte bygge lidt af et tårn på spisebordet for overhovedet at kunne tage disse... haha. Jeg har rigtig meget nyt tøj på: en af toppene fra H&M, jakke og øreringe fra New Look og sko fra Dorothy Perkins. Derudover fik den nye clutch fra Dorothy Perkins sin debut. Talk about love at first sight! Jakken er lidt anderledes end hvad jeg havde forestillet mig og desuden lidt for stor. Men det er min egen skyld, fordi jeg bestilte den i en UK24 i stedet for en 22. Jeg har bare oplevet, at New Look er ret små i størrelserne. Jeg får dog helt sikkert brugt den alligevel, da jeg elsker den støvede blå farve og så synes jeg egentlig ikke at det gør noget at den er lidt oversize. Kvaliteten er lidt som en blød skjorte, hvis det giver mening. Den er altså ikke ret varm, men perfekt til sommer.


Jacket: New Look
Top: H&M BiB
Belt: Dorothy Perkins
Capri Jeans: ZJ (Zizzi Jeans)
Socks: H&M
Brogues: Dorothy Perkins
Watch: Alberto Ferraro
Ring: H&M
Earrings: New Look


Og så lige et smukt spejlportræt. Haha.
And lastly a beautiful mirror portrait. LOL.

Today I was at work and then went by the bar at Uni for a few hours (surprise). I didn't stay long however, as I'm hosting a party tomorrow (I'm turning 27 next week) and have to organize a lot of stuff before my guests arrive. Unfortunately I forgot to have someone help me take pictures, so I had to built quite a tower on my dining table, to get these. I apologize for the quality. I was wearing a lot of new stuff: Jacket from New Look, one of the tops from H&M, earrings from New Look and brogues from Dorthy Perkins. I also broke in my new clutch from Dorothy Perkins. Talk about love at first sight! The jacket is not really what I expected and also a little too big. But that's my own fault, because I ordered a UK24 instead of a 22, due to previous experiences with New Look's sizes running small. It will be put into use anyways though, as I love the dusty blue and I actually think it's okay for it to be a bit oversized. The quality is kind of like a soft shirt, if that makes sense. It's not really warm, but perfect for summer.

May 11, 2011

H&M shorts and vests

Efter arbejde i dag havde jeg et par hyggelige timer sammen med min søde veninde, Sarah. Vi kiggede lidt butikker og fik god cafémad inden jeg skulle tilbage til butikken og have personalemøde. Vi lagde bl.a. vejen forbi H&M, hvor jeg egentlig oftest er skuffet over deres BiB-tøj, men i dag var anderledes! Jeg forelskede mig straks i et par armygrønne shorts i et let, stretchy materiale og med fine rynkedetaljer i siden. Jeg elsker også at de er korte og ikke sådan nogle store, uformelige, knælange nogle man oftest ser i plus-size butikker. Derudover faldt jeg for to ærmeløse toppe, som er lige hvad jeg har ledt efter. Egentlig ville jeg ikke have shoppet mere i denne måned, for det er gået en lille smule over gevind. Men jeg havde seriøst brug for disse ting! Nu er jeg altså også snart ved at have min sommergarderobe klar (Barcelona here I come!).Armygrønne shorts, H&M BiB 129 DKK
Army coloured shorts, H&M BiBCremefarvet top, H&M BiB 179 DKK
Cream coloured vest, H&M BiBStribet satintop, H&M BiB 149 DKK
Striped satin vest, H&M BiB

After work today I met up with my friend Sarah for a little shopping and dinner, before I had to head back to the store for a staff meeting. We went by H&M and where I usually think the BiB section is kind of boring, today was different! I instantly fell in love with a pair of soft, light and stretchy shorts with some cute details. I also like the fact that they are short and not the huge, knee long type you usually see in plus-size brands. I also found two super cute vests, just like I'd been looking for. I wasn't actually supposed to buy more clothes this month, as I have spend quite a lot already, but I seriously needed these items for summer. I think my summer wardrobe is pretty much complete now (Barcelona here I come!)

May 10, 2011

And the winner is!

Så de damer, NU bliver det spændende. Jeg har netop trukket vinderen af min giveaway. Der var 29 lodder og jeg brugte Random.org, men kunne desværre ikke finde ud af at kopiere billedet. Men vinderen blev_________________________ trommehvirvel tak _________________________

FRU H-T fra This n' that 

Stort tillykke! Hvis du sender mig en mail med din adresse, vil jeg sende jakken lørdag eller mandag. Og det bliver den grå, som du ønskede i din kommentar!

Tak til alle der deltog! I skal ikke være kede af at det ikke blev jer i denne omgang. Der kommer en ny giveaway når jeg rammer 150 faste læsere.

I just drew a winner of my giveaway! The lucky lady is FRU H-T of This'n that. There were 29 entries, and I used Random.org, but sadly I couldn't figure out how to copy the image. I'd like to thank all of you for participating and tell you not to be sad you didn't win this time. There will be a new giveaway when I hit 150 followers.

May 9, 2011

100 followers!

Så nåede jeg det magiske tal: 100 faste læsere! Det er jo helt igennem fantastisk, især hvor stærkt det er gået den sidste måned. Men mon ikke også giveaway'en har hjulpet på det? Og når man taler om solen: i morgen aften kl. 22 (jeg er sent hjemme) vil jeg trække en tilfældig vinder. Indtil da kan man altså stadig deltage. Jeg har desuden opdaget at jeg har læsere via bloglovin' også. Jeg bruger det ikke så tit selv, så havde ingen anelse om, hvor mange der følger mig der. Men en tak skal selvfølgelig også lyde til jer! Ikke mindst er min facebookside også ved at være godt kørende. Jeg bruger den selvfølgelig til at poste links til mine egne indlæg, men bestemt også når jeg linker til andre bloggere, hører om rabatter eller lignende. Og jeg har planer om at lave et album med "bloopers": billeder, hvor jeg opfører mig som eller ligner en klovn når jeg poserer... for det sker næsten altid at jeg ikke kan tage mig selv seriøst eller begynder at grine. Det kommer der mange sjove billeder ud af og hvorfor ikke dele dem også? Jeg er bestemt ikke så poleret, som det nogle gange kunne se ud til på bloggen. Med tiden kommer der sikkert andre ting til også! Man kan følge mig på facebook, samt twitter, tumblr og bloglovin' i sidepanelet til højre. Hvis I ikke har lagt mærke til det har jeg også tilføjet en side "Backstage" i topbaren. Her kan I læse lidt om mig og få baggrunden for, hvorfor jeg begyndte at blogge.

Til sidst har jeg lige nogle spørgsmål til jer: Hvordan kunne I godt tænke jer, at bloggen bliver holdt? Skal jeg fortsat fokusere (næsten) udelukkende på mode, outfits og mine køb? Eller kunne I godt tænke jer, at jeg blogger om andre ting også - i så fald, hvad? Jeg har overvejet at begynde at skrive længere indlæg, med mit syn på forskellige emner (primært størrelses-/vægt-/livsrelaterede emner og alt der vedrører at være plus-size). Er det noget I gider læse? Eller har I helt andre forslag? Kom endelig med dem!

I've reached the magic no. 100! Thank you so much to all of you, I'm so grateful. Tomorrow I'll draw a random winner of the giveaway, so until the announcement hits around 11pm (my time), you can still enter. I've also learned that I have followers via bloglovin', thanks to you, too! My facebook page is also up and running. I use it to link to my own posts of course, but also to other blogs, discounts etc. I'm planning on doing an album with "bloopers": pics of me posing that went wrong. I goof around all the time, so there are a lot of funny ones. I think a blog can sometimes seem a little polished, and this way you'll see even clearer, that I'm nowhere near polished or perfect! I'm sure more things will follow along the way. You can follow me on facebook, twitter, tumblr and bloglovin' in the right sidebar. If you haven't already noticed, I've added a side to my topbar called "Backstage". So far it's only the danish version, but soon you'll be able to read a little bit more about me and how I came to blogging.

Last but not least, I'd like to ask you guys some questions: How would you like my blog to be? Should I keep it as it is, mostly focusing on fashion, buys and outfits or would you like me to write articles and opinions as well? I've been thinking about writing about body image, size issues, weight and just in general stuff about being plus-size. Would you be interested in reading things like that? Or do you have other suggestions? I'd love to hear your thoughts!

Soooo close

Hold da op, vi er SÅ tæt på at jeg kan trække en vinder af min giveaway. Kun 4 faste læsere! Så hvis du ikke allerede følger bloggen fast via google friend connect, skynd dig at gøre det nu og så kunne du være den heldige vinder af en Zizzi denimjakke. Læs mere HER.

OMG you guys, we are SO close to me drawing a winner of my giveaway. Only 4 more followers! If you're not already a reader via google friend connect, hurry up and become one so that you could be the winner of a Zizzi denim jacket. Read more HERE.

May 8, 2011

Dorothy Perkins Order

Ejjj... så røg jeg altså i shoppefælden igen! Min mor ledte efter et par hvide skinny jeans og jeg anbefalede hende Dorothy Perkins, som pt. også har 20% studierabat på alt. Så kunne jeg købe dem for hende og derfor gav det god mening i mit hoved, at jeg da også skulle ha' lidt med. Og da der oven i købet er op til 30% rabat på alle deres kjoler indtil d. 12. maj, måtte nogle af de ting jeg længe havde kigget på med i kurven. Jeg har dog sparet omkring £70 i alt (fordi nogle af tingene var på udsalg og så kommer studierabatten oven i!). Alt i alt tror jeg at jeg bliver godt tilfreds med mine køb og jeg glæder mig især til at lave outfits med de to kjoler. Jeg har allerede en masse ideer, som jeg lover at I nok skal få at se på bloggen. Den koralfarvede kjole sammen med den blå clutch, turkise smykker og lækre sandaler vil fx. være perfekt til varme sommerdage og supercool colourblocking.

Tan brogues, were £27/now £12 (+20% off = £9,60)

Blue clutch £15 (+20% off = £12)


Cream lace dress, was £45/now £20 (+20% off = £16)


Skinny flare jeans £15 (+20% off = £12)


Coral frill dress, was £30/now £24 (+20% off = £19,20)

Oops. I shopped again. I was really only going to buy my mom a pair of white skinny jeans, since Dorothy Perkins offers 20% student discount at the moment. But I used that as an excuse to get some things for myself, too. They also have up to 30% off all dresses until May 12th, so I had to take advantage of that, right? All in all I saved a lot of money (roughly £70), as some items were on sale and the student discount comes on top of that! I think I'll be very happy with my purchase, and I'm especially looking forward to putting together outfits with the two dresses. Imagine the coral one with the blue clutch, turquoise jewelry and cute sandals. Perfect for warm summer days and colourblocking!