Jan 4, 2012

Carmakoma SS 2012

Så er Carmakomas forårs- og sommerkatalog udkommet, og lad mig bare sig: det er labert! I mine øjne er det deres bedste kollektion til dato og jeg er dybt forelsket i mange af tingene. Her følger nogle af mine favoritter. I kan se hele deres lookbook her. Hvad synes I?

Carmakoma's Spring/Summer lookbook is out and let me just say: it's faboush! I think it's their best collection to date and I'm madly in love with so many of the pieces. Here are some of my favourites. You can see the entire lookbook here. What do you think?


How amazing is that blue colour?! Love it!

This outfit is just genius. I love both the lace blouse and the high waisted skirt. Sexy!

Could you not just see me strutting around NYC for Full Figured Fashion Week in this 
gorgeous summer dress? I sure could!

I love the combination of the long skirt and black pleather jacket. 

Awesome jumpsuit!

Pussybow trench coat anyone? YES!

Line is a rad babe!
xoxo

6 comments:

 1. Wouw - jeg elsker deres stil. Skal helt sikkert have kigget nærmere på deres site og kommer garanteret til at bestille noget. De har masser af ting, jeg ikke kan undvære :-)

  ReplyDelete
 2. Jeg er helt fjollet med den blå farve og sættet med blondetrøjen og nederdelet. Hurra, det er fint! Carmakoma skal have stor ros for at lave så fint tøj uden pas form, som minder om et telt. Det kan vi godt lide!

  Dog er jeg lidt påpasselig efterhånden med at købe deres ting... Jeg har ejet (og byttet) to par bukser, fordi den samme syning bliver ved med at gå. Nu har jeg et fint, fint blondenederdel - men det ser også ud som om, at mit held med syningerne dér ikke er helt i top. Og det er så ærgeligt; for jeg elsker deres tøj! Jeg elsker dét de gør for pluspiger. Men jeg begynder efterhånden at tænke, at man vist nok betaler mere for design end kvalitet - og det er så synd; for jeg ville så gerne bare tale godt om deres tøj.

  Måske er jeg bare virkelig uheldig, who knows.

  - Malene

  ReplyDelete
 3. Super cute stuff! That trench coat is amaze! And that model is so gorgeous!

  ReplyDelete
 4. Jeg elsker virkelig deres designs! Men jeg må indrømme at jeg er lidt skuffet over at de, tilsyneladende ikke har brugt lidt lækrere materialer... Jeg ville virkelig ønske at den jakke var læder og ikke pleather!

  Jeg må erklære mig enig med Malene herover, de burde tænke en lille smule mere over kvaliteten og brugen af deres tøj. Jeg har en del ting fra tidligere kollektioner og ved hvert eneste af dem, kunne jeg godt ønske mig at kvaliteten var lidt bedre. F.eks den smukke "Mink" kjole jeg købte fra deres AW11 kollektion, krøller helt vildt når man har siddet ned bare 5 minutter.

  Så jeg synes faktisk også at det er super ærgerligt, for de har, efter min mening, virkelig fundet en niche indenfor plussize tøj og deres designs er virkelig smukke og jeg ville gå i hvert eneste af dem, hvis jeg vidste at kvaliteten også var i top.

  -Karina

  ReplyDelete
 5. Jeg har haft kontakt til Carmakoma ang trench coaten med sløjfen. Den kommer desværre ikke i handlen. Ærgerligt, da den lige var noget for mig :(

  ReplyDelete