Jan 1, 2012

No more champagne and the fireworks are through


Godt nytår allesammen! Jeg håber at I havde en forrygende god aften i går og kom godt ind i det nye år. Selv var jeg til fest på Vesterbro i et kollektiv, hvor en af mine venner bor. Det var superhyggeligt. Vi var 20 til spisning og efter midnat kom der flere til. Desværre måtte jeg kaste håndklædet i ringen kl. 2, da jeg havde fået rigtig ondt i hovedet og generelt var smadret, da jeg har arbejdet meget. Men det gjorde ikke det store, jeg synes at jeg havde fået dét ud af aftenen, som jeg havde håbet på. I får lige et par billeder fra vores fest, men jeg vil også gerne benytte lejligheden til at takke jer, kære læsere, for et fantastisk år. 2011 har været helt fænomenalt på bloggen og jeg har jer at takke for det. Må 2012 byde på endnu flere fede oplevelser for os alle!

Happy New Year! I hope you had an amazing night and made it safe into the new year. I was at a party with some friends from high school and had a great time. Unfortunately I had to go home with a headache at 2 AM, but I still think the evening was fab. Before I show you some pics from last night, I would like to take this opportunity to thank you, my sweet readers, for a fantastic year. 2011 was amazing for my blog, so much happend, and I have you to thank for it. May 2012 have a lot more in store for us all!

Louise and I embracing the decorations
Morten, Louise and I just before midnight
Everyone getting ready to jump in to 2012 and sing the national anthem
It's 2012, hooray!
"Act surprised!"
Wishing the staff (and the cakes) at 7-Eleven a happy new year ;-)

No comments:

Post a Comment