Jan 19, 2012

Zizzi Webshop


I dag har Zizzi lanceret deres egen webshop, så man nu kan bestille masser af varer hjemme fra sofaen af. Hurra! Endnu er den begrænset til Danmark, men jeg satser stærkt på at det bliver så stor en succes, at de med tiden vil begynde at sende internationalt. Da de har mange af de samme varer som os, og da det er muligt at ombytte varer i de fysiske butikker, er jeg megaspændt på, hvordan det vil påvirke os i den forretning, hvor jeg står. Ligesom i butikkerne er der på webshoppen for tiden masser af fine varer med 70% rabat, så kig endelig forbi her, hvis I er på jagt efter et godt tilbud. Fragten er gratis, hvis man køber for mere end 600 kr., ellers koster den 39 kr. Tror I, at I fremover vil købe noget af jeres Zizzi-tøj på nettet? 

Zizzi launched their own webshop today. So far it only ships to Denmark, but I'm sure it'll be a huge success and that they'll start shipping internationally in time. Would you be interested if they did? I promise to keep you updated on the matter!

7 comments:

 1. Det er bare ærgerligt at deres side tilsyneladende ikke er gearet til åbningen. Den kørte ultralangsomt da jeg var derinde tidligere i dag, og nu er den helt nede!
  Men ja, spændende initiativ :)

  ReplyDelete
 2. I hope they will ship internationaly soon! Can't wait to see what you will get!

  ReplyDelete
 3. Jeg vil helt klart bruge det når jeg igen får lært min krop at kende efter graviditeten... er lidt i tvivl hvad for en størrelse jeg er lige nu ;)

  ReplyDelete
 4. @Anna: Ja, det var lidt kritisk. Men er meget spændt på at se, hvordan det kommer til at køre. Det var på tide med en webshop synes jeg!

  @Vanoue: I hope they will, too. I'm not buying from the website as I work in a Zizzi store and have it all right there ;)

  @Tanja: Tak!

  @Tanja: Ja, det skal man jo lige finde ud af igen. Ellers er det bare at komme ind i en af butikkerne først.

  ReplyDelete
 5. Jeg var en smut forbi Zizzi i går.. Men hold op der var ikke meget der faldt i min smag.. men alligevel gik jeg derfra med en bluse som jeg aldrig havde drømt om jeg vil gå med.. Den er virkelig lækker og glæder mig til at tag den på til min søns barnedåb på søndag ;)

  ReplyDelete
 6. Tillykke med din søn, Tanja! Det er altid dejligt med nyt tøj, især når man finder noget helt andet end sædvanligt ;-) Zizzi-butikkerne er meget forskellige, så måske skulle du prøve at smutte forbi en anden næste gang?

  ReplyDelete